سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی کلان‌شهرها فرصتی برای حل مسائل شهرهای بزرگ + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۲۰۳۳
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۰
مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی کلان‌شهرها فرصتی برای حل مسائل شهرهای بزرگ + فیلم
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: هدف از برگزاری مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها بررسی و حل مسائل و مشکلات کلان شهرها و مراکز استا‌ن‌هاست.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: این مجمع به ریاست دکتر چمران در مشهد در حال برگزاری است و هدف از برگزاری این اجلاس حل مسائل و مشکلات کلان شهر‌ها و مراکز استان‌هاست.

وی با اشاره به این موضوع که مسائل و مشکلات شهر‌های بزرگ در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، محیط زیست و موضوعات دیگر با شهر‌های کوچک متفاوت است، افزود: این مجمع به همین منظور تشکیل شده تا مشکلات را بررسی و برطرف سازد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: از مهم‌ترین مسائلی که امروز در کمیسیون مورد بررسی قرار می‌گیرد می‌توان به بررسی نظام مسائل فرهنگی و تشکیل سامانه متمرکز با محوریت مدیریت شهری و رصد برنامه‌های فرهنگی، محیط زیست و مدیریت پسماند، حاشیه شهر و مرکز پژوهش‌ها اشاره کرد.

شورا‌های اسلامی شهر‌ها باید اختیارات بیشتری داشته باشند

در ادامه سیدمحمدعلی پور موسوی، رئیس شورای اسلامی شهر اهواز گفت: به اذعان بسیاری از کارشناسان حوزه مدیریت شهری، شهر اهواز ۲۵ سال از تحولات توسعه‌ای عقب مانده است. در کلانشهر‌ها مباحث جدی در حوزه اقتصادی وجود دارد و شهر اهواز از این موضوعات بسیار رنج می‌برد.

وی با بیان اینکه در بحث حمل و نقل، زیرساخت‌ها و بسیاری موضوعات دیگر در اهواز مشکلاتی داریم، گفت: به صورت جدی خواستاریم تا منابعی که در اختیار شهرداری باید قرار بگیرد بدون کم و کاست و در زمان سررسید به مدیریت شهری داده شود تا زمان‌بندی مدیران شهری در راستای رفع مشکلات با اخلال مواجه نشود.

پورموسوی تصریح کرد: اگر منابع به صورت دقیق و در زمان خود تخصیص نیابد مدیریت شهری نمی‌تواند به وعده‌های زیرساختی و توسعه‌ای خود عمل کند.

وی با اشاره به ظرفیت اوراق مشارکت در توسعه کلانشهر‌ها گفت: امروز کلانشهر اهواز نیاز مبرمی به اوراق مشارکت دارد. شهر اهواز امروز به هزار و ۲۰۰ اتوبوس نیاز دارد که از این میزان ۱۲۵ دستگاه اتوبوس در اهواز مشغول به فعالیت است.

مجمع مشورتی، فرصتی برای انتقال تجربه

در ادامه این مجمع محمدحسین کارگرنیا، رئیس شورای اسلامی شهر رشت گفت: مجمع مشورتی فرصت مهمی برای شورا‌های شهر‌های کشور است تا مشکلات خود را مطرح و  از تجارب سایر شهر‌ها استفاده کنند.

وی افزود: شهرداری‌ها با چالش‌های زیادی برای ارائه خدمت مواجه هستند و  از طرفی شورا‌ها نیز مشکلاتی دارند و آن هم این است که مصوبات اجرایی نشده و بسیاری از پروژه‌های شهری به دلیل  ناهماهنگی و نبود زیر ساخت‌ها با چالش مواجه شده است. اگر شورا‌ها مستقیم وارد شوند مشکلات کمتر خواهد بود.

کارگرنیا با اشاره به اینکه بیشترین مبحث مطرح شده مربوط به حوزه شهرسازی است، تأکید کرد: متأسفانه مدیریت شهری در جایگاه واقعی خود دیده نمی‌شود و در اجرا شهرداری‌ها را با چالش مواجه می‌کند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت گفت: شهرداری‌ها در تصمیم سازی‌ها باید در مجموعه راه و شهرسازی حضور داشته باشند. همچنین دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ که در شهر‌ها انجام می‌شود به شهرداری‌ها داده شود و این فرصت از شهرداری‌ها گرفته شده است و در حال مذاکره هستیم که این موضوع را در جلسه نهایی مشهد به ثبت برسانیم.

۱۲ دستورکار برای شصت‌ونهمین اجلاس

در ادامه ابراهیم علی‌پور، دبیر مجمع مشورتی رؤسای شورا‌های اسلامی کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها گفت: مجمع مشورتی فرصتی است تا جامعه شورایی کشور نیاز‌های خود را هم افزایی و هدف‌ها را مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: اگر این برنامه‌ها برگزار نشود شاهد گسستگی خواهیم شد. امروز در شصت و نهمین اجلاس ١٢موضوع در دستور کار قرار گرفته که در چهار کمیسیون تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد و ماحصل آن در انتهای این برنامه قرائت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->