تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها

مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی کلان‌شهرها فرصتی برای حل مسائل شهرهای بزرگ + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۲۰۳۳
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۰
مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی کلان‌شهرها فرصتی برای حل مسائل شهرهای بزرگ + فیلم
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: هدف از برگزاری مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها بررسی و حل مسائل و مشکلات کلان شهرها و مراکز استا‌ن‌هاست.

حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: این مجمع به ریاست دکتر چمران در مشهد در حال برگزاری است و هدف از برگزاری این اجلاس حل مسائل و مشکلات کلان شهر‌ها و مراکز استان‌هاست.

وی با اشاره به این موضوع که مسائل و مشکلات شهر‌های بزرگ در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، محیط زیست و موضوعات دیگر با شهر‌های کوچک متفاوت است، افزود: این مجمع به همین منظور تشکیل شده تا مشکلات را بررسی و برطرف سازد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: از مهم‌ترین مسائلی که امروز در کمیسیون مورد بررسی قرار می‌گیرد می‌توان به بررسی نظام مسائل فرهنگی و تشکیل سامانه متمرکز با محوریت مدیریت شهری و رصد برنامه‌های فرهنگی، محیط زیست و مدیریت پسماند، حاشیه شهر و مرکز پژوهش‌ها اشاره کرد.

شورا‌های اسلامی شهر‌ها باید اختیارات بیشتری داشته باشند

در ادامه سیدمحمدعلی پور موسوی، رئیس شورای اسلامی شهر اهواز گفت: به اذعان بسیاری از کارشناسان حوزه مدیریت شهری، شهر اهواز ۲۵ سال از تحولات توسعه‌ای عقب مانده است. در کلانشهر‌ها مباحث جدی در حوزه اقتصادی وجود دارد و شهر اهواز از این موضوعات بسیار رنج می‌برد.

وی با بیان اینکه در بحث حمل و نقل، زیرساخت‌ها و بسیاری موضوعات دیگر در اهواز مشکلاتی داریم، گفت: به صورت جدی خواستاریم تا منابعی که در اختیار شهرداری باید قرار بگیرد بدون کم و کاست و در زمان سررسید به مدیریت شهری داده شود تا زمان‌بندی مدیران شهری در راستای رفع مشکلات با اخلال مواجه نشود.

پورموسوی تصریح کرد: اگر منابع به صورت دقیق و در زمان خود تخصیص نیابد مدیریت شهری نمی‌تواند به وعده‌های زیرساختی و توسعه‌ای خود عمل کند.

وی با اشاره به ظرفیت اوراق مشارکت در توسعه کلانشهر‌ها گفت: امروز کلانشهر اهواز نیاز مبرمی به اوراق مشارکت دارد. شهر اهواز امروز به هزار و ۲۰۰ اتوبوس نیاز دارد که از این میزان ۱۲۵ دستگاه اتوبوس در اهواز مشغول به فعالیت است.

مجمع مشورتی، فرصتی برای انتقال تجربه

در ادامه این مجمع محمدحسین کارگرنیا، رئیس شورای اسلامی شهر رشت گفت: مجمع مشورتی فرصت مهمی برای شورا‌های شهر‌های کشور است تا مشکلات خود را مطرح و  از تجارب سایر شهر‌ها استفاده کنند.

وی افزود: شهرداری‌ها با چالش‌های زیادی برای ارائه خدمت مواجه هستند و  از طرفی شورا‌ها نیز مشکلاتی دارند و آن هم این است که مصوبات اجرایی نشده و بسیاری از پروژه‌های شهری به دلیل  ناهماهنگی و نبود زیر ساخت‌ها با چالش مواجه شده است. اگر شورا‌ها مستقیم وارد شوند مشکلات کمتر خواهد بود.

کارگرنیا با اشاره به اینکه بیشترین مبحث مطرح شده مربوط به حوزه شهرسازی است، تأکید کرد: متأسفانه مدیریت شهری در جایگاه واقعی خود دیده نمی‌شود و در اجرا شهرداری‌ها را با چالش مواجه می‌کند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت گفت: شهرداری‌ها در تصمیم سازی‌ها باید در مجموعه راه و شهرسازی حضور داشته باشند. همچنین دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ که در شهر‌ها انجام می‌شود به شهرداری‌ها داده شود و این فرصت از شهرداری‌ها گرفته شده است و در حال مذاکره هستیم که این موضوع را در جلسه نهایی مشهد به ثبت برسانیم.

۱۲ دستورکار برای شصت‌ونهمین اجلاس

در ادامه ابراهیم علی‌پور، دبیر مجمع مشورتی رؤسای شورا‌های اسلامی کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها گفت: مجمع مشورتی فرصتی است تا جامعه شورایی کشور نیاز‌های خود را هم افزایی و هدف‌ها را مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: اگر این برنامه‌ها برگزار نشود شاهد گسستگی خواهیم شد. امروز در شصت و نهمین اجلاس ١٢موضوع در دستور کار قرار گرفته که در چهار کمیسیون تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد و ماحصل آن در انتهای این برنامه قرائت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->