صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کدام عوامل گوارشی در آنفلوآنزا و کرونا به صورت مشترک وجود دارد؟

  • کد خبر: ۲۱۳۰۳۵
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹
در بیماری‌های آنفلوانزا و کووید ۱۹ علائم گوارشی مشترکی همچون تهوع، استفراغ و اسهال می‌تواند بروز می‌کندکه در صورت مشاهده این علائم ابتدا باید تماس فرد با سایر اطرافیان محدود شود تا انتقال بیماری رخ ندهد و در ادامه برای درمان به پزشک مراجعه کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر رزیتا خداشاهی با بیان اینکه هر سال نگرانی‌هایی از احتمال شیوع بیماری آنفلوانزا وجود دارد که شروع آن از اواخر شهریور و اوایل مهرماه است خاطر نشان کرد: ویروس آنفلوانزا علاوه بر ایجاد مشکلات سیستم تنفسی، درموارد شدیدتر می تواند برای دیگرارگان های بدن آسیب زا باشد، لذا بهترین راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلانزا، رعایت بهداشت فردی، شست وشوی دست ها با آب و صابون، رعایت بهداشت و نیز رعایت فاصله از فرد دارای علائم بیماری است.

وی تصریح کرد: ویروس آنفلوانزا و کرونا، درفرد مبتلا علائم بسیار شایع؛ از جمله علائم گوارشی، تهوع، اسهال یا استفراغ مانند مسمومیت‌های غذایی ایجاد می کند و درصورت بروزعلائم در فرد مبتلا، تنها راه پیشگیری، محدود شدن تماس با این فرد است؛ چرا که در صورت ابتلا یک عضو خانواده، اعضای دیگر نیز مبتلا خواهند شد. بنابراین جهت پیشگیری از ابتلا و انتشار ویروس‌های معمول جامعه، رعایت بهداشت فردی، شستن دست ها با آب و صابون توصیه می‌شود.

استادیار گروه بیماری‌های عفوني دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: در فرد مبتلا به علائم باکتریال، نباید مانع از علائم شکمی و گوارشی شویم که با ممانعت از آن  ممکن است علائم خطرناک بدتری بروز کند، در صورت بروز علائم ویروسی درمان خاصی توصیه نمی‌شود، با تجویز درمان نگهدارنده، مصرف او آر اس ،دوغ خانگی و توصیه هایی غذایی علائم بهبود می یابد. در صورت پایداری تب و دردهای شکمی، معاینات و اقدامات پزشکی باید انجام شود.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.