صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کنترل خشم با مواد غذایی سالم

  • کد خبر: ۲۲۰۹۹۲
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
بعضی از افراد در زمان عصبانیت به غذا خوردن پناه می‌برند و به اصطلاح پرخوری عصبی دارند، اما میتوان با رعایت یک سری نکات تغذیه‌ای از این موضوع جلوگیری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تسکین عصبانیت با خوردن غذا می‌تواند از چند جهت نتیجه معکوس داشته باشد. وقتی عصبانی هستیم، اغلب غذا‌های ناسالم را انتخاب می‌کنیم و علاوه بر این، افزایش احساسات منجر به یک حالت تمایل به فرار از موقعیتی که داریم، می‌شود. این امر سبب می‌شود هاضمه عملکرد مطلوبی نداشته باشد و باعث مشکلاتی مانند اسهال یا یبوست می‌شود.

کنترل خشم با تخم مرغ 

اگر حس می‌کنید که به آسانی و بی دلیل عصبانی می‌شوید شاید میزان ویتامین B در بدنتان کم است. این ویتامین احساس خشم و عصبانیت را در بدن کاهش می‌دهد منبع طبیعی این ویتامین در تخم مرغ یافت می‌شود. دانشمندان آمریکایی دریافتند تخم مرغ بهترین ماده غذایی برای مقابله با استرس است. همچنین مواد غذایی که قندخون را تنظیم می‌کنند مصرفشان در مواقع خشم و عصبانیت توصیه می‌شود.

گاز زدن هویج و کرفس در هنگام عصبانیت احساس آرامش را در فرد ایجاد می‌کند. اگر از افرادی هستید که هنگام عصبانیت دچار افزایش فشار خون می‌شوید بهتر است کرفس بخورید، زیرا کرفس فشار خونتان را کاهش می‌دهد و به کاهش اضطراب و افزایش آرامشتان کمک می‌کند. موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است و می‌تواند برای ایجاد حس آرامش بسیار مفید باشد.

وقتی عصبی هستید برای خود دمنوش دم کنید 

دمنوش‌هایی مثل دمنوش چای سبز، دمنوش لیمو، دمنوش گل محمدی، دم‌کرده بابونه و گل گاوزبان در ایجاد حس آرامش در فرد عصبانی موثر است و دارای خواص آرامش بخش و تسکین دهنده اعصاب هستند.
بادام هندی، دانه‌های کدو تنبل و اسفناج پخته شده، ذرت بو داده و بادام زمینی از دیگر مواد غذایی هستند که در هنگام عصبانیت خوردن آنها توصیه می‌شود.

مواد غذایی دارای ویتامین B مصرف کنید 

بلوبری و آووکادو جزو میوه‌های پرخاصیت که در آرام شدن اعصاب و ریلکس شدن فرد تاثیر قابل توجهی دارند. خرما، کشمش و دیگر خوراکی‌هایی که شیرینی سالم دارند، می‌توانند در افزایش حس آرامش افراد نقش داشته باشند. همچنین غلات کامل و سبوسدار منابع غنی ویتامین‌های گروه B هستند که دریافت کافی و به اندازه آنها در ثبات روحی و خلقی و پیشگیری از استرس و افسردگی نقش مهمی دارد.

همچنین سبزیجات با رنگ سبز تیره و مواد غذایی مانند انواع لوبیا، پرتقال و ... سرشار از اسید فولیک است. کمبود اسید فولیک منجر به حالاتی مانند خستگی، تحریک پذیری و آشفتگی می‌شود. مرکبات، منابع غنی از امگا ٣، لبنیات کم چرب، روغن آفتابگردان و جوانه گندم از دیگر مواد غذایی هستند که در کاهش عصبانیت و خشم موثر است.

هنگام عصبانیت نخوردید 

مواد غذایی حاوی کربوهیدرات همچون قندها، نشاسته‌ها و فیبرها، مواد غذایی خیلی چرب، نوشیدنی‌های کافئین‌دار، مواد غذایی با طبع گرم، گوشت، بستنی، نوشیدنی‌های الکی و انواع چیبس و پفک را در هنگام عصبی شدن مصرف نکنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.