صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

راهکار‌های طب ایرانی در پیشگیری و تسکین بیماری آسم

  • کد خبر: ۲۲۵۱۵۳
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳
دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: آسم بیماری التهابی است که بصورت تنگی نفس بروز می‌کند و عواملی همچون ژنتیک، هورمونها، عوامل محیطی و استرس در بروز افزاینده این بیماری موثر است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شهین سعیدی نجات با بیان اینکه علائمی مانند سرفه و عفونت‌های مکرر تنفسی در کودکان، سرفه تحریکی در تماس با هوای سرد، دود سیگار و قلیان، ریز گرد‌های موجود در هوا و استرس شدید از علائم ابتلا به آسم است خاطر نشان کرد: سخت نفس کشیدن، تنفس صدا دار و خس خس سینه، اختلال تنفسی در خواب را نیز از علائم این بیماری دانست.

وی با بیان اینکه مواردی مانند ریفلاکس معده و ترشحات پشت حلقی در تشدید بیماری و مقاومت دارویی آسم موثر است تصریح کرد: از آنجا که درمان قطعی آسم شناسایی نشده است، اصلاح شیوه زندگی اهمیت ویژه‌ای در کنترل بیماری و کاهش حملات دارد.

دکتر سعیدی نجات، خوراکی‌هایی مانند، لیمو شیرین، سیب شیرین و موز در بین میوه ها، نخود، انجیر، مویز، بادام به عنوان میان وعده و استفاده از سبزیجاتی مانند شوید، کرفس، نعناع، آویشن، چغندر، برگ ترب، کدو حلوایی، اسفناج و مرزه، غلات و ماش و جو پوست کنده، روغن بادام، و گوشت بزغاله و پرندگان کوچک برای تهیه سوپ و غذا و و نان برشته را توصیه کرد.

 متخصص طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مصرف ادویه گرم مانند زیره سیاه، سیاه دانه، دارچین، زعفران و زنجبیل را در کنترل این بیماری مفید دانست و گفت: مربای بالنگ، انجیر و زنجبیل در وعده صبحانه میتواند در بهبود علائم بیماری آسم اثر گذار باشد.

وی ادامه داد: استفاده از بخور نعناع و آویشن، استفاده از دستگاه تصفیه هوا، انجام ورزش سبک، حجامت، روغن مالی، بادکش گرم در فصل بهار از توصیه‌های غیر تغدیه‌ای است که می‌تواند در کنترل علائم تاثیر گذار باشد.

 دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: حفظ لینت مزاج و ورزش ریه مانند با صدای بلند آواز یا قرآن خواندن، نفس عمیق کشیدن وفوت کردن با شدت، از علائم دیگردر کنترل این بیماری عنوان شد.

دکتر سعیدی نجات مصرف ادویه زیاد بویژه نعناع، تخم رازیانه، سماق، زردچوبه و زیره و همچنین غذا‌هایی مانند پنیر، گردو، بادمجان، برنج، سرکه، سیب ترش، خیارشور، سس، دلستر، آب یخ، طالبی، کاکائو، ماهی دودی، کیوی، نوشابه و خورش فسنجان و مصرف میوه‌هایی نارنگی، پرتقال، هندوانه، خیار، غذا‌های تند و تیز و سرخ کرده و همچنین غذا‌های غلیظ و خمیری مانند کله پاچه، حلیم، آش رشته، ماکارونی و …محدود اعلام نمود.

دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل مصرف آب حین و بعد غذا، مصرف غذا‌های نفاخ و پرخوری و روی هم خوری، استحمام، خوابیدن و دراز کشیدن بلافاصله بعد غذا را مضر دانست.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.