صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مراسم بیست و نهمین سالگرد شهادت دکتر «سید محمدعلی نقوی» در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۲۸۲۵۲
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۲
مراسم بیست و نهمین سالگرد شهادت چمران پاکستان، شهید دکتر «سید محمدعلی نقوی» امشب در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم بیست و نهمین سالگرد شهادت چمران پاکستان، شهید دکتر «سید محمدعلی نقوی» با حضور جمعی از اتباع پاکستان و مردم مشهد، امشب (۲۶ اردیبهشت‌ماه) در تالار شهر مشهد برگزار شد.

این مراسم با اجرای سرود ملی ایران و پاکستان آغاز شد و پس از آن، حجت‌الاسلام «مهدی حسن‌زاده نامقی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی در سخنانی ضمن ادای خیرمقدم به حاضران در مراسم، به بیان برخی از ویژگی‌های شخصیت و خدمات شهید دکتر سید محمدعلی نقوی پرداخت و او را لایق شهادت دانست.

در ادامه مراسم، «مهدی ناصحی» عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز در سخنان کوتاهی ضمن بزرگداشت نام و یاد شهدا، از شهید نقوی به عنوان یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در صدور نهضت امام خمینی (ره) به پاکستان یاد کرد.



این مراسم با سخنان حجت‌الاسلام نقوی فرزند شهید نقوی ادامه یافت و وی نیز ضمن بیان خاطراتی از شهید نقوی در برگزاری کنفرانس قرآن و سنت در پاکستان خاطرنشان کرد: شهید نقوی به خدا تکیه داشت و به او توکل می‌کرد. او انسانی دقیق بود و فعالیت‌های خود را با برنامه ریزی انجام می‌داد.

حجت‌الاسلام نقوی تاکید کرد: شهید نقوی از هر فرصتی استفاده می‌کرد و جوانان را به علم و دانش تشویق می‌کرد و علم آموزی را از مهمترین آموزه‌های نبوی به می‌دانست.

در ادامه این مراسم دکتر «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران به ایراد سخنرانی پرداخت.

در پایان این مراسم نیز از کتاب «مون‌سون» مشتمل بر سرگذشت داستانی شهید دکتر سید محمدعلی نقوی رونمایی شد. کتابی که به کوشش «محمدرضا کمیلی» و به همت واحد تاریخ شفاهی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، توسط نشر راه یار روانه بازار نشر شده است.

گفتنی است شهید دکتر «سید محمدعلی نقوی» بنیانگذار بزرگترین سازمان دانشجویی شیعه پاکستان موسوم به «سازمان دانشجویان امامیه» با حدود ۵ میلیون عضو بود. وی مروج گفتمان انقلاب اسلامی در پاکستان بود و در زمان حضور مرحوم امام (ره) در نجف، معرف امام خمینی و ولایت فقیه به مردم پاکستان بود.

حضور در دفاع مقدس در کنار رزمندگان ایرانی و طبابت در جبهه‌ها، از جمله خدمات این شهید گرانقدر به رزمندگان ایران بود.
وی در سال ۱۳۷۳ توسط تروریست‌های تکفیری و با شلیک بیش از ۲۰ گلوله به شهادت رسید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.