آلرژیها در اثر تولید پروتئینی به نام هیستامین بروز میکنند که واکنش سیستم ایمنی بدن را به دنبال دارد. استفاده از آنتی هیستامینهای طبیعی میتوانند از بروز آلرژی فصل بهار جلوگیری کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، برخی افراد در هر فصلی از سال به خصوص در فصل بهار به برخی مواد حساسیت پیدا کرده و دچار علائم مانند گرفتن بینی، عطسه یا خارش و ... میشوند.
چای سبز، چای ریبوس، سرکه سیب، ماست طبیعی، دم کرده یونجه و جوشانده گزنه، آنتی هیستامینهای طبیعی هستند که میتوانند در کنار رعایت توصیههای متخصصان طب سنتی در خوردن غذاهای گرم و خشک، حرکت و ورزش زیاد، حمام مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و شیرینی تا حد زیادی سبب بهبودی آلرژیهای فصلی شوند.
همچنین در این فصل، نوشیدن شربت لیمو، آلبالو، سکنجبین و افزودن زرشک، سماق و انار به غذاها توصیهمیشود.
منبع: خبرگزاری مهر