به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه پیمان، نخستین نماینده افغان تبار در سنای استرالیا که در سال ۲۰۲۲ وارد مجلس سنا این کشور شد، در جریان سخنرانی خود در سنا به شدت از اسرائیل انتقاد و اقدامات این رژیم در غزه را محکوم کرد.
خانم پیمان ضمن آنکه رژیم صهیونسیتی را در غزه به نسل کشی متهم کرد، از جامعه بین المللی خواست تا اقدامات این رژیم را محکوم کنند.
این اظهارنظرها همراه با واکنشهای متفاوتی چه از سوی موافقان و چه از سمت مخالفان شد.
موافقان او در پارلمان به دلیل اظهارنظرهای او، وی را سناتوری برجسته عنوان کردند. در مقابل مخالفانش ضمن رد این اظهارات از او خواستند که از این رویکرد خود عقب نشینی کند.
خانم پیمان در ۱۵ ماه مینیز در یک سخنرانی در حضور خبرنگاران در پارلمان فدرال استرالیا گفت: «وجدان من برای مدت بسیار طولانی ناآرام بوده است و باید آن را چنانکه هست توصیف کنم.»
او افزود: «این یک نسلکشی است و ما باید از تظاهر به خلاف آن دست برداریم. ابهام، سردرگمی اخلاقی و نامصمم بودن قلب این ملت را نشانه میگیرد.»
خانم پیمان چند روز پیش نیز در واکنش به حملات رژیم اسراییل در رفح در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که استرالیا باید خواستار پایان «این نسلکشی» شود، هرگونه تجارت با اسراییل را متوقف کند و فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت بشناسد.
رژیم صهیونیستی شب یکشنبه حملات هوایی مرگبار خود را به اردوگاه آوارگان فلسطینی در رفح انجام داد که منجر به شهادت ۴۵ تن که بیشتر آنان، زن، کودک و افراد سالمند بودند شد.
همچنین در این حملات نزدیک به ۲۰۰ نفر زخمی شدند.
این حمله محکومیتهای گسترده بین المللی را به همراه داشت. به طوری که شورای امنیت سازمان ملل به درخواست الجزایر جلسه مشورتی اضطراری پشت درهای بسته را برگزار کرد. با این حال ارتش رژیم صهیونیستی حملات خود را تشدید.
به طوری که بر اثر تشدید این حملات در جنوب شهر غزه ۲۱ نفر جان باختند و ۶۴ نفر زخمی شدند.
بنیامین نتانیاهو، این حمله را یک «اشتباه استراتژیک» خواند، اما در عین حال قول داد که عملیات در رفح ادامه پیدا کند.