به گزارش شهرآرانیوز، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ابتدای این برنامه بیان کرد: من به دلیل حضور دراز مدت در مجلس و همکاری با مجمع تشخیص و در جریان تصویب برنامه پنجم و ششم بودم. البته برنامههای ۵ ساله سابقه شان به قبل از انقلاب باز میگردد و اجرای برنامهها ۵ ساله با اشکالاتی رو به رو بوده و میزان عملکرد آنها تقریبا زیر ۵۰ درصد بوده، اما یک ضرورت است و برای چشم انداز ۲۰ ساله باید در مقاطع ۵ ساله اولویتها را تعیین کنیم.
با لایحه دو فوریتی مشکلات اینترنت و صندوقهای بازنشستگی را حل خواهیم کرد
قاضی زاده هاشمی افزود: برنامه دولت خانواده پیوستی برای برنامه هفتم است و برنامه دولت ما میبایستی در راستای محقق سازی آن مورد استفاده قرار گیرد. قانون برنامه هفتم زیر ساخت قوانین است و هر دولتی روی کار آید باید این قانون را مبنی اقدامات خود انجام دهد.
وی ادامه داد: مثلا در باره کیفیت اینترنت و اصلاحات در صندوق بازنشستگی انشاالله با لایحه دو فوریتی که دولت به مجلس ارائه خواهد داد مشکلات برطرف خواهد شد. برنامه هفتم هنوز هم تصویب نهایی نشده است و دولت به شدت با برخی از بندهایی که در بخش اجتماعی اضافه شد مخالفت کرد و به لایحه دولت ۷۰ بند اضافه شده است. دولت درباره بار مالی این بندها داد احساس میکرد که مشکلات مالی زیادی را برای تحقق کامل آن پیدا میشود.
منابع سرمایه گذاری دولت آب رفته است
این نامزد ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: برای اجرای برنامه هفتم، به عنوان نمونه کاری را دربنیاد شهید کردیم، برای این برنامه در بنیاد زیرساخت عملیاتی نوشتیم. یعنی پیوست برنامه هفتم مهم است. اگر ارزشیابی و انتصاب و عزل مدیران به برنامه هفتم وصل نشود نمیتوانیم به آن چیزی که میخواهیم دست یابیم. اگر آسیب شناسی کنیم بدون سرمایه گذاری نمیتوانیم به اهداف برسیم و متاسفانه میزان سرمایه گذاری که هست بسیار پایین بوده است. سرمایه گذاری به ۳ شکل انجام میشود. اولی توسط دولت است. مشکلاتی وجود دارد و منابع سرمایه گذاری دولت آب رفته و دولتها نیز هنر منابع سازی را نداشته اند.
منبع: باشگاه خبرنگاران