به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فرشید وفا با اشاره به گسترش برنامههای نظارتی تیمهای سلامت محیط و کار افزود: مردم ذبح دام را برای عید قربان به کشتارگاههای رسمی بسپارند.
وی با اشاره به اینکه در فصول گرم سال، احتمال شیوع برخی از بیماریها از جمله تب کریمه کنگو بیشتر میشود، اظهار کرد: متأسفانه باوجود توصیههای لازم، هنوز برخی اقدام به فروش دام زنده در سطح شهر میکنند که کارشناسان بهداشتی به همراه تیمهای اعزامی از شهرداری، دامپزشکی و نیروی انتظامی استان بر این امر نظارت دارند و با متخلفین برابر قانون برخورد میشود.
وفا با بیان اینکه ذبح دام در محیط باز و جاریشدن خون حیوان در معابر و تماس بدون لباس حفاظت فردی با گوشت دام تازهذبحشده همه از مواردی است که میتواند خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو را افزایش دهد، خاطرنشان کرد: نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی برای کارکنان کشتارگاه از دیگر موضوعاتی است که کارشناسان بهداشتی برعهده دارند.
وی تأکید کرد: مردم از گوشتهای قربانی که به صورت نذری در اختیار آنها قرار میگیرد، پس از گذراندن ٢۴ ساعت داخل یخچال و با پخت کامل استفاده کنند.
مدیر سلامت کار و محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: علاوه بر این، مواردی که در قالب شکایت مردمی اعلام میشود بهسرعت بررسی شده و با متخلفین برخورد قانونی میشود.