صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جذب ۱۲ همت سرمایه‌گذاری جدید در روز‌های سخت تولید

  • کد خبر: ۲۴۳۸۹۱
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان گفت: حجم مصرف گاز شهرک‌های صنعتی ما ۳ درصد است، اما اولین گزینه قطع هستیم. در این شهرک‌ها کمتر از ۰.۲ درصد و در کل استان حدود یک‌درصد آب مصرفی را استفاده می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی روز گذشته در بازدید از روزنامه شهرآرا ضمن تبریک روز خبرنگار با تأکید براینکه شهرآرا در پیگیری مشکلات و مصائب حوزه تولید همیشه پیش‌گام بوده است گفت: با وجود همه سختی‌ها در حوزه تولید، در چهار ماه ابتدای سال ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید به بهره‌برداری رسیده است. حوزه تولید هم‌راستا با منافع مردم، منافع ملی و با نام‌گذاری‌های سال به شکل عملی حرکت می‌کند، اما در مقابل از حوزه‌های دولتی فقط حرف می‌شنود و حرف.

مصائب تولید

فیروز ابراهیمی افزود: مصائب تولید مانند قانون انرژی است و از بین نمی‌رود، بلکه فقط شکل آن تغییر می‌کند. حوزه تولید در دو سال گذشته با خشک‌سالی منابع مالی همراه بوده، درصورتی‌که نظام بانکی ما ۲۷ درصد افزایش تسهیلات‌دهی داشته است. 
او با اشاره به ناترازی حوزه انرژی و کمبود ۱۵ تا ۲۰ هزار مگاواتی تولید برق افزود: همه این کمبود بر دوش تولید گذاشته می‌شود و همه اینها نشان می‌دهد که شاید تولید اولویت نیست.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان گفت: حجم مصرف گاز شهرک‌های صنعتی ما ۳ درصد است، اما اولین گزینه قطع هستیم. در این شهرک‌ها کمتر از ۰.۲ درصد و در کل استان حدود یک‌درصد آب مصرفی را استفاده می‌کنیم، اما همیشه صنعت متهم به آلایندگی آب است. براین اساس رفتار‌ها با حوزه تولید متناسب با منافع ملی و رویکرد‌های رهبر معظم انقلاب نیست. 

ابراهیمی با تأکید براینکه حوزه اقتصاد برنامه‌محور است گفت: ما به عنوان تولیدکننده باید بدانیم که به عنوان مثال نرخ تأمین مالی، مالیات ارزش افزوده یا دیگر هزینه‌های تولید در سال‌های پیش‌رو بدون تغییر یا قابل پیش‌بینی است. حوزه تولید باید اطمینان داشته باشد که فضای تولید داخل به هم نمی‌خورد تا بتواند بازار‌های صادراتی را که به‌سختی تأمین می‌کند، حفظ کند. اما در شرایط کنونی ما به عنوان تولیدکننده در محیطی که پیش‌نیاز آن برنامه‌ریزی است، هیچ قدرت برنامه‌ریزی نداریم. 

او تأکید کرد: حوزه اقتصادی کشور باید بر عقلانیت و تدبیر مدیریت شود تا آینده‌اش برای تولیدکننده پیش‌بینی‌پذیر باشد و برای تحقق این امر نیاز به تغییر نگرش کلان وجود دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.