صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۵ عارضه پوستی که نشانه ابتلا به کروناست

  • کد خبر: ۲۵۵۰۶
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹
متخصصان پوست در مطالعه اخیرشان ۵ عارضه پوستی را شناسایی کردند که با بیماری کووید۱۹ در ارتباط است.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعه‌ای روی ۳۷۵ بیمار در اسپانیا انجام شد تا چگونگی بروز بیماری کووید۱۹ ناشی از کروناویروس در پوست مشخص شود.

به منظور انجام این بررسی از تمام متخصصان پوست در اسپانیا درخواست شد تا به شناسایی بیمارانی که بی‌دلیل دچار ضایعات پوستی در دو هفته گذشته شده‌اند و افرادی که به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده یا مشکوک بوده‌اند کمک کنند.

پرسش‌نامه‌هایی در اختیار این افراد قرار داده شد و برای تشخیص الگوی تأثیر احتمالی ویروس بر پوست، از وضعیت پوست آنان عکس گرفته شد. هرچند محققان این مطالعه هشدار دادند که در بعضی از موارد نمی‌توان به آسانی تشخیص داد که عارضه پوستی از تأثیر مستقیم ویروس کرونا بر پوست بوده یا اینکه نشانه‌ای از بیماری دیگری است.

آن‌ها همچنین از مردم درخواست کردند که براساس علائم پوستی در تشخیص بیماری کووید۱۹ دچار اشتباه نشوند، زیرا ضایعات پوستی معمول هستند و امکان تشخیص آن‌ها بدون برخورداری از تخصص کافی وجود ندارد.

به گفته محققان، در ۱۹درصد موارد علائمی شبیه به سرمازدگی مشاهده شده که پوست ناحیه دست‌ها و پاها درگیر شده‌اند.

همچنین در ۹ درصد موارد بثورات وزیکولار مشاهده شد. دراین عارضه پوستی تاول‌های کوچک که معمولا با خارش همراه هستند روی پوست ظاهر می‌شود.

همچنین در ۱۹ درصد موارد ضایعات پوستی به رنگ سفید یا صورتی مشاهده شد که معمولا با نام کهیر شناخته می‌شوند. این ضایعات همراه با خارش است و می‌تواند در سراسر بدن پخش شود.

در ۴۷ درصد بثورات پوسـتی ماکولوپاپولر شناسایی شده که با برآمدگی‌های قرمز رنگ و کوچک روی پوست شناخته می‌شود.

محققان تأکید کرده‌اند که بثورات پوسـتی ماکولوپاپولر و کهیر عارضه‌های شایعی هستند و ممکن است بر اثر عوامل مختلفی ظاهر شوند، به همین دلیل نمی‌توانند در تشخیص بیماری کووید۱۹کمک‌کننده باشند.

همچنین در شش درصد موارد عارضه نکروز تشخیص داده شده است. این عارضه زمانی ایجاد می‌شود که گردش خون در رگ‌های خونی پوست دچار اختلال شود. نکروز نشان دهنده مرگ زودهنگام بافت پوست است.

به گزارش اسکای نیوز، در این مطالعه آمده است این عارضه‌ها در بیماران سال‌خورده با موارد شدید کووید۱۹ مشاهده شده، اگرچه علائم بیماری در این گروه سنی نیز متفاوت بوده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.