صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

زنگ «ایثار و شهادت» در مدارس استثنایی خراسان رضوی نواخته شد (۳ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۰۲۹۳
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
آیین نواختن زنگ ایثار و شهادت در مدارس استثنایی استان خراسان رضوی با حضور شهردار مشهد مقدس و جمعی از مدیران استانی در محل هنرستان شبانه‌روزی تنباکوچی مشهد، برگزار شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس اداره آموزش‌وپرورش استثنایی خراسان رضوی امروز، سوم مهرماه، در مراسم نواختن زنگ «ایثار و شهادت» و زنگ «نماز» در مدارس استثنایی خراسان رضوی که در هنرستان شبانه‌روزی حاج عبدالحسین تنباکوچی شاندیز برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک بازگشایی مدارس، شروع سال تحصیلی و بهار تعلیم و تربیت، اظهار کرد: امروز ما در جمع دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه هنرستان کارودانش خاص تنباکوچی هستیم.

جواد روحانی افزود: امروز گرد هم آمدیم تا زنگ ایثار و شهادت و زنگ نماز را که هر دو از ارزش‌های اعتقادی و انسانی هستند، گرامی بداریم. این دو به عنوان نمادها و ارزش‌های واقعی باید در جامعه فرهنگ‌سازی شوند. باید در مدارس رشادت، قهرمانی، آزادگی و جوانمردی دلاورمردان دفاع مقدس را که در هشت سال نه‌تنها در مقابل یک کشور، بلکه در مقابل کشور‌های دشمن که متحد شده بودند، جنگیدند، ایستادند و مقاومت کردند، به نسل جدید منتقل کنیم.

روحانی بیان کرد: در سند تحول بنیادین در ساحت‌های شش‌گانه تعلیم و تربیت به شهیدپژوهی اشاره شده و اینکه دانش‌آموزان ایثار و گذشت را یاد بگیرند. ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش‌آموزان از مأموریت‌های اصلی آموزش‌وپرورش است و در گروه‌های مختلف دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه توسط مدیران و معلمان مدارس ما، به دانش‌آموزان منتقل می‌شود.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش استثنایی خراسان رضوی ادامه داد: همان‌طورکه مقام معظم رهبری هم فرمودند، زنده‌نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست. امیدوارم در انجام این وظیفه کوتاهی نکنیم و مدیون خون شهدا نباشیم.

وی عنوان کرد: اینکه در غزه و لبنان دانش‌آموزان و بسیاری از مسلمانان در برابر اسرائیل جنایتکار ایستاده‌اند و مقاومت می‌کنند، یادآور روز‌های جنگ تحمیلی است. این ایثار، ازخودگذشتگی و مقاومت در غزه، فلسطین و کشور‌های مسلمان گسترش پیدا می‌کند.

روحانی اضافه کرد: مراتب عالی شهادت و فداکاری، ایثار و ازخودگذشتگی است؛ اما ایثار در بخش‌های دیگری از جمله مال، زمان، کلام و رفتار نیز جلوه دارد. معلم باید این جلوه‌های ایثار و ازخودگذشتگی را یاد بدهد و به عنوان درس باشد. باید در جهت ترویج فرهنگ ایثار، تلاش و کوشش داشته باشیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.