رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟ فروش آینه بغل خودرو‌های لوکس، فقط ۵۰۰ هزار تومان! دستگیری توزیع‌کننده مواد مخدر توسط پلیس مشهد | دیوار شیشه‌ای تبعه خارجی فرو ریخت لیست غذا‌های ممنوعه برای سالمندان سانحه رانندگی در فضایی خاص، منجر به جان‌باختن پسری ۱۲ساله در مشهد شد | مرگ عجیب یک نوجوان! کشاورزی خراسان رضوی در حال نابودی است | تأثیر بحران آب بر کشاورزی استان پاسخ سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی این وزارت خودرو‌های توقیفی بالای ۵ میلیون تومان جریمه ترخیص می‌شوند + جزئیات (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تأمین اجتماعی در حال تأمین منابع برای واریز معوقات گروهی از بازنشستگان است (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روایتی از ۲ مرکز ساماندهی کودکان کار در مشهد | توانمندسازی، آغازی بر پایان کودک‌کار آیا داروخانه‌ها ملزم به فروش اینترنتی دارو هستند؟ زندگی با «کودک درون» | چطور با کودک درون خود دوست شویم و از آن در زندگی روزمره بهره ببریم؟ عطاری‌ها حق ورود به درمان و فروش دارو‌های ترکیبی را ندارند نوشابه رژیمی سلامت کبد را بیشتر تهدید می‌کند نوشتن مشق جلوی تلویزیون ممنوع!
سرخط خبرها

توزیع ۵۵ هزار بسته تحصیلی بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان رضوی (۲ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۰۲۰۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۳
توزیع ۵۵ هزار بسته تحصیلی بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان رضوی (۲ مهر ۱۴۰۳)
مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: با همراهی مردم و خیرین و مراکز نیکوکاری، ۵۵ هزار بسته تحصیلی در استان تهیه و در سال تحصیلی جدید بین دانش‌آموزان توزیع می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا سلم‌آبادی در رزمایش توزیع پنجاه هزار بسته تحصیلی ویژه دانش آموزان نیازمند که در محل اردوگاه ثامن الائمه (ع) برگزار شد، با اشاره به کمک‌های مالی، فکری و معنوی جهت مردم نیازمند، بیان کرد: در روایات آماده است؛ اگر به آدم زمین گیر کمک کردیم ۷۰ ثواب می‌بریم، اگر به پدر و مادر کمک کنیم که در فرهنگ ما توصیه شده است، ۷۰۰ ثواب می‌بریم و اگر به نیت اموات کمک کنیم ۷۰ هزار ثواب می‌بریم، اما اگر می‌خواهیم ۱۰۰ هزار ثواب ببریم به دانش آموز و طلبه کمک کنیم.

وی افزود: کمک به پدر و مادر واجب است، اما کمک به دانش آموز ۱۰۰ هزار ثواب به همراه دارد و این رزمایش نشان از همراهی مردم و خیرین در جمع کردن ثواب بیشتر می‌باشد.

سلم آبادی با بیان اینکه برخی از دانش آموزان نیازمند به دلیل محرومیت نمی‌توانند لوازم التحریر بخرند، گفت: این اتفاق موجب شاد کردن دل این ۵۰۰۰ خانواده خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۵۷ هزار دانش آموز و دانشجو تحت حمایت کمیته امداد استان می‌باشند، گفت: امداد استان متعهد به تهیه ۳۵ هزار بسته تحصیلی برای سال جدید شده است و در مجموع ۱۴ میلیارد تومان توسط مراکز نیکوکاری و خیرین و کمیته امداد برای تهیه این بسته‌ها هزینه شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان رضوی بیان کرد: ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیز توسط حامیان پرداخت شده است که در مجموع ۵۵ هزار بسته تهیه شده است.

همکاری ۸ مرکز نیکوکاری اداره ۶ مشهد برای تهیه بسته‌های تحصیلی

 در ادامه مرتضی ضیایی رییس کمیته امداد اداره ۶ مشهد در این رزمایش بیان کرد: حدود ۵۰۱۳ خانوار تحت حمایت امداد اداره ۶ مشهد هستند که از این تعداد حدود ۲۳۰۰ دانش آموز در مقطع ابتدای و متوسطه تحصیل می‌کنند.

وی افزود: این رزمایش حاصل کمک‌های خیرین و مراکز نیکوکاری و کمیته امداد استان برپا شده است و در این خصوص ۸ مرکز نیکوکاری شهید سلیمانی، امام زمان، جهاندیده و دارایی، بقیع، حضرت معصومه، حضرت رقیه، مهر و پویش مهربانی با کمیته امداد جهت تهیه این بسته‌ها همکاری داشته اند.

ضیایی گفت: قبل از آغاز سال تحصیلی در تعدادی مراکز ۸۰۰ سبد تحصیلی توزیع شده و همه دانش آموزان این منطقه از سبد تحصیلی بهره مند می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->