صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی ۳۳ درصد افزایش یافت

  • کد خبر: ۲۹۲۸۴۴
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید گوشت مرغ در استان در نیمه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۳ درصد افزایش دارد.

حسن رستمی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: تولید گوشت مرغ در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۲ به میزان۸۴ هزار و ۳۱۰ تن بوده است.

مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: این در حالی است که در نیمه نخست امسال میزان تولید گوشت مرغ در استان ۱۱۲ هزار و ۱۶۲ تن می‌باشد.

وی بیان کرد: خوشبختانه این افزایش تولید نشان از همکاری خوب بخش خصوصی و پرورش دهندگان مرغ گوشتی در استان دارد.

وی گفت: خراسان رضوی یکی از استان‌های تامین کننده مرغ و صادرکننده به سایر استان‌های کشور است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.