به گزارش شهرآرانیوز، آمارها حاکی از آن است که میزان جوجهریزی در ششماهه نخست سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش یافته که همین امر منجر به فزونی عرضه در برابر تقاضا شده است؛ بهطوریکه علاوه بر تأمین نیاز بازار داخل و ذخایر استراتژیک، مرغداران با مازاد تولید مواجه بودند که بر این اساس، ۱۸ هزار تن مرغ تا شهریور توسط اتحادیهها و زنجیرههای تولیدی به بازارهای هدف صادر شد و از اواخر شهریور بهدلیل نوسانات قیمت در بازار داخل، صادرات متوقف شد.
مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در گفتوگو با شهرآرانیوز، درباره وضعیت جوجهریزی در استان گفت: در شش ماه نخست سال جاری، ۶۰ میلیون و ۶۰۴ هزار قطعه جوجهریزی در خراسان رضوی ثبت شده که رقم بسیار خوبی بوده و نشاندهنده رشد جوجهریزی نسبت به سال گذشته است.
به گفته رستمی، ماهانه بیش از ۱۰ میلیون قطعه و سالانه، ۱۲۴ میلیون قطعه جوجهریزی در خراسان رضوی انجام میشود و هماکنون، هزار و ۴۶۴ واحد فعال مرغ گوشتی در خراسان رضوی وجود دارد.
رئیس اداره نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی مشهد در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره وضعیت بازار مرغ گوشتی در مشهد تصریح کرد: به منظور متعادلسازی در بازار مرغ گوشتی، توزیع مرغ منجمد در مشهد آغاز شده است. این توزیع به صورت خودرویی در نقاط مختلف شهر و با نرخ مصوب دولتی هر کیلو ۶۵ هزار و ۷۰۰ تومان انجام میشود.
نصریسرآسیایی تصریح کرد: میزان توزیع روزانه متفاوت است، اما به طور میانگین در نقاط مختلف یک الی دو تن مرغ توزیع میشود.
وی افزود: مشهد و خراسان رضوی به اندازه هرساله جوجهریزی مرتب را دارند. اگر کمبودی در جوجهریزی باشد، کشوری است و در شرایط فعلی، بازار مرغ سنگین است و تقاضای زیادی در این باره نیست.
نصری در ادامه، درباره بازار گوشت قرمز هم یادآور شد: با واردات گوشت گرم گوساله برزیلی وکیومشده که هر دهه وارد میشود، قیمت گوشت به تعادل رسیده است. پس از واردات دام به استان، کشتار آن در کشتارگاههای استان انجام شده و در سالنهای مشهد قطعهسازی میشود و در بستههای دوونیم،سهکیلوگرمی بستهبندی شده و با قیمت ۴۶۵ هزار تومان عرضه میشود؛ خوشبختانه در توزیع گوشت هیچ کمبودی نداریم.