به گزارش شهرآرانیوز، اکنون ۱۲ نامزد ریاست این هیئت آرامآرام به دنبال ارائه برنامههایشان به اعضای مجمع هستند تا بتوانند آراء آنها را جذب کنند. شهرآراورزشی در راستای پروسه شفافسازی برنامههای نامزدها بر حسب توان و در راستای وظایف خود فرصتی برای هر ۱۲ نفر فراهم کرده تا از بستر این رسانه، دیدگاهها و نظرات خود را به اشتراک گذاشته وبرای اهالی فوتبال روشنگری کنند. بر این اساس هرروز مهمترین نکات و نظرات دو نفر از کاندیداها رابر اساس حروف الفبا احصا و منتشر میکنیم که امروز در سومین قسمت محمود قربانیار و ناصرالدین گرامی به ارائه دیدگاهها و برنامههایشان پرداختهاند.
محمود قربانیار که هماکنون معاون ورزشی مدیرکل ورزشوجوانان استان خراسانرضوی است، یکی از نامزدهای پرامید انتخابات به شمار میرود. او که باید بین ریاست بر هیئتفوتبال و معاونت ادارهکل ورزشوجوانان یکی را انتخاب کند، دیدگاههایش را درباره انتخابات اینگونه بیان میکند: برنامه چهارساله مدونی برای فوتبال استان دارم و پیشتر آن را به اهالی فوتبال و پیشکسوتان ارائه دادهام. در این برنامه ابتدا آسیبشناسی از وضع موجود داشتم و سپس راهکارهایی را در قالب برنامه توسعه فوتبال قهرمانی، حامیان مالی، فوتبال بانوان، توسعه آموزش و ورزش شهرستانها و توجه به مسئله داوری و پیشکسوتان استان ارائه دادهام. در این برنامه از توسعه همگانی فوتبال از طریق مشارکت با شهرداریها، آموزشوپرورش و دیگرنهادها گفتم. درباره مسئله مدارس فوتبال و لزوم نظارت بر آنها و بحث آموزش مربیان و داوران هم برنامههایی دارم. متأسفانه چندسالی است که سرمایههای داوری نداریم و از داور عالی خالی شدهایم. معتقدم در بحث داوری هم باید استعدادیابی داشته باشیم و در بحث مربیگری هم کلاسهای مختلف آموزشی و توجیهی که به رشد شخصیت فوتبال ما کمک کند، در نظر گرفتهام. در بخش شهرستانها معتقدم توجهی که باید، به این حوزه نشده است و برنامههای دقیقی هم برای برگزاری لیگ شهرستانها و ایجاد سازمان لیگ برای مسابقات استانی داشتم. به نظرم توجه به فوتبال شهرستانها و لیگهای استانی نیاز به بازنگری دارد و باید از آن خروجی داشته باشیم. برنامه چهارساله من چراغ راهی است برای فوتبال استان که باید آن را دنبال کنیم.
ناصرالدین گرامی یکی دیگر از نامزدهای انتخابات هیئتفوتبال استان است که اعتقاد دارد عارضهیابی گام اول در مسیر اصلاح فوتبال خراسانرضوی است. او درباره انتخابات پیشرو و برنامههایش میگوید: ورزش فوتبال از مصادیق کار تیمی و گروهی است. به همین دلیل باید فرهنگسازی را بهدرستی انجام دهیم تا بتوانیم از ظرفیتهای فکری مختلف در مسیر کمک به این ورزش استفاده کنیم. برنامهریزی برای فوتبال بدون شناخت دقیق آن انجامشدنی نیست. به اعتقاد من تعیین صورتمسئله بسیار مهم است. ما باید اول عارضهیابی دقیقی از وضع موجود فوتبال استان داشته باشیم. وقتی وضع موجود را فهمیدیم، آن را تحلیل و هدفگذاری کنیم که به کجا میخواهیم برویم. اکنون فوتبالمان به روزمرگی دچار شده است و متولی و برنامه مدونی ندارد. برنامهریزی برای فوتبال نیازمند هدفگذاری خوب است که آن هم از طریق بهرهمندی از نظر متخصصان این رشته ممکن میشود. ما باید در فوتبال استان به استعدادیابی فوتبال پایه و فوتبال شهرستانها توجه ویژهای داشته باشیم. توجه به مسائل داوری، آموزش و دورههای مربیگری هم در این میان بسیار مهم است. ما در داوری استان ظرفیتهای خوبی داریم که باید رویش کار کنیم. فرایند صدور مجوزها باید قانونمندتر و تسریع شود. در بحث تیمداری هم تیمهای خوبی را پیش و پس از انقلاب اسلامی در سطح لیگبرتر و جام تختجمشید داشتیم که امروز متأسفانه دیگر نداریم و باید از همه ظرفیتهای حقوقی و قانونی صنعت بهره بگیریم تا بار دیگر در لیگبرتر تیم داشته باشیم.