تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند
سرخط خبرها

اخوان، رئیس جدید هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام خراسان رضوی شد + عکس و فیلم

  • کد خبر: ۲۹۷۴۳۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
اخوان، رئیس جدید هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام خراسان رضوی شد + عکس و فیلم
«امیرحسین اخوان» بعد از یک انتخابات پرحاشیه، برای مدت ۴ سال به عنوان رئیس هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام خراسان رضوی انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجمع انتخاب رئیس هیئت بدن‌سازی  و پرورش اندام خراسان رضوی که در روز‌های گذشته با حواشی زیادی همراه بود، در نهایت صبح امروز برگزار شد و امیرحسین اخوان در رقابت با ایوب نجف‌زاده و محمدرضا نوری موفق شد عنوان ریاست این هیئت ورزشی را کسب کند.

این مجمع با حضور ۲۶ عضو از ۲۸ عضو این مجمع از جمله نصیرزاده رئیس فدراسیون بدن‌سازی و پرورش اندام، تاج‌فیروز مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی، نماینده مربیان، باشگاه‌ها، شهرستان‌ها و سایر اعضا برگزار شد.

در پایان پس از رأی‌گیری از اعضای مجمع، اخوان توانست با کسب ۱۴ رأی از مجموع ۲۷ رأی مأخوذه برای ۴ سال به عنوان سکان‌دار هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام خراسان رضوی انتخاب شود. در این مجمع، نجف‌زاده ۱۱ رأی و همچنین نوری یک رأی کسب کردند.

اخوان، رئیس جدید هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی

از تأخیر یک‌ساعته مجمع تا تجمع جلوی اداره کل ورزش و جوانان

یکی از حواشی برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام که امروز برگزار شد، تأخیر یک‌ساعته این مجمع انتخاباتی بود. در حالی که پیش از این اعلام شده بود مجمع ساعت ۱۰ صبح شروع می‌شود، در نهایت ساعت ۱۱ صبح مراسم آغازین انجام شد. پیگیری‌ها نشان می‌دهد دلیل این تأخیر، دیررسیدن رئیس فدراسیون به محل برگزاری انتخابات بوده است.

اخوان، رئیس جدید هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی

همچنین برخلاف سایر مجامع، در این مجمع، در دو مرحله، ابتدا درب ورودی ساختمان اداره کل ورزش و جوانان و درب سالن ورود به جلسه کنترل ورود و خروج افراد صورت گرفت؛ اتفاقی که در نهایت باعث شد بسیاری از ورزشکاران، پیشکسوتان، مربیان و حتی اصحاب رسانه مجوز حضور در این مجمع را پیدا نکنند.

اخوان، رئیس جدید هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی

پیش از شروع مجمع، نصیرزاده، رئیس فدراسیون، به همراه علیرضا تاج‌فیروز به بررسی شکایات و موارد مختلفی که در خصوص این مجمع وجود داشت، پرداختند و در نهایت مجوز برگزاری این مجمع را صادر کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->