جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

دیدگاه‌ نامزدهای انتخابات هیئت فوتبال؛ قسمت پنجم

  • کد خبر: ۲۹۷۸۸۶
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰
دیدگاه‌ نامزدهای انتخابات هیئت فوتبال؛ قسمت پنجم
انتخابات هیئت فوتبال خراسان‌رضوی قرار است بالاخره ۱۵ آبان‌ماه برگزار شود تا گره از کار این هیئت مهم نیز باز شود.

به گزارش شهرآرانیوز، انتخابات هیئت‌ فوتبال خراسان‌رضوی قرار است سرانجام پانزدهم آبان برگزار شود تا گره از کار این هیئت مهم نیز باز شود. اکنون دوازده نامزد ریاست این هیئت آرام‌آرام به‌دنبال ارائه برنامه‌هایشان به اعضای مجمع هستند تا بتوانند رأی آن‌ها را جذب کنند. شهرآراورزشی در راستای فرایند شفاف‌سازی برنامه‌های نامزد‌ها بر حسب توان و در راستای وظایف خود فرصتی برای هر دوازده نفر فراهم کرده است تا از بستر این رسانه، دیدگاه‌ها و نظرات خود را به اشتراک بگذارند و برای اهالی فوتبال روشنگری کنند. بر این اساس هر روز مهم‌ترین نکات و نظرات دو نفر از کاندیدا‌ها را بر اساس حروف الفبا منتشر می‌کنیم که امروز در پنجمین قسمت، حسین رضوی‌راد و جعفر قدیری به ارائه دیدگاه‌ها و برنامه‌هایشان پرداخته‌اند.

رضوی‌راد: حضور صنایع موجب رشد فوتبال می‌شود

اگر بخواهیم وضعیت کنونی فوتبال استان را عارضه‌یابی کنیم، باید بگوییم هیئت‌ فوتبال در برخی مسائل و مباحث موفق بوده و در مواردی هم موفقیت کمتری داشته است. من فکر می‌کنم اکنون در بحث تسهیلگری برای حضور صنایع خرد و کلان در فوتبال استان، ضعیف عمل کرده‌ایم. در گذشته صنایع حضور پررنگی در فوتبال استان داشتند و کمک شایانی می‌کردند، اما نگاه‌های سیاسی سبب شد صنایع از فوتبال فراری شوند. معتقدم این مسئله بسیار مهمی است. حضور صنایع در فوتبال موجب رشد و توسعه فوتبال استان می‌شود. ما در استان خراسان‌رضوی صنایع بزرگ نفتی، گازی، خودرویی و غذایی داریم که در سطح کشور حرف اول را می‌زنند، اما نتوانستیم از ظرفیت‌هایشان استفاده کنیم. اگر بخواهیم فوتبال شهرستان‌ها توسعه یابد، باید از طریق صنایع به این مهم برسیم. در گذشته و در شهرستان‌هایی مثل نیشابور، سبزوار، قوچان و... این صنایعشان بودند که پشت تیم‌داری در فوتبال و حتی هیئت‌های شهرستانشان بودند. بحث بعدی توجه به فوتبال پایه است و متأسفانه از سال‌ها پیش در تیم‌های ملی رده‌های سنی پایه هیچ بازیکنی نداریم. در بحث داوری باید از افرادی استفاده کنیم و در مسند کمیته داوران بگذاریم که مورد قبول جامعه داوری باشند، نه اینکه فردی را بگذاریم که فقط حرف ما را بخواند. مشهد در سالیان دور پایگاه پرورش داوری در کشور بوده، اما متأسفانه چندسالی است این پایگاه از بین رفته است. در بحث همکاری با سازمان‌های متولی که می‌توانند به فوتبال استان کمک کنند، از همه مهم‌تر اداره‌کل ورزش‌وجوانان است. باید در برنامه بلندمدت با این اداره، آموزش‌وپرورش، آستان‌قدس و... ارتباط تنگاتنگی برقرار کنیم. از همه اعضای محترم مجمع می‌خواهم فارغ از اینکه به برنامه نامزد‌ها توجه می‌کنند، به سابقه آن‌ها در اجرایی‌کردن برنامه‌ها هم توجه کنند.

قدیری: فوتبال استان باید با عقلانیت اداره شود

فوتبال استان ما با سیاستی عقلانی نه مبتنی بر سعی و خطا، بلکه مبتنی بر مدیریت علمی بر محور تکرارنشدن اشتباهات پیشینیان و ادامه کار‌های درست ایشان و در مسیر تفکر، تعقل و تدبر و نیز استوار بر مدل‌سازی دقیق با استفاده از تجارب موفق دیگران، حرکت رو به تغییر، تحرک و تحول خویش را برای تعامل، تکامل و تعالی آغاز خواهد کرد. بر همین اساس طی پنج گام برنامه راهبردی خود را برای این مهم تدوین کرده‌ام. بر اساس این برنامه، چشم‌انداز هیئت‌فوتبال باید در افقی چهارساله این باشد که تشکیلاتی پیشتاز و پرشتاب در علمی‌کردن فوتبال با کارگزارانی پیگیر و پرتلاش برای ارتقای سطح و جایگاه فوتبال پایه، باشگاهی و قهرمانی در راستای سیاست‌های فدراسیون فوتبال کشور و هماهنگ با رسالت و اهداف اداره‌کل ورزش‌وجوانان استان باشد. هشت هدف برای رسیدن به این چشم‌انداز و راهبرد‌های دستیابی به آن عبارت‌اند از حاکمیت مدیریت علمی و استفاده از سبک مدیریت شطرنجی، تقویت و توسعه سیستماتیک نظام علمی، آموزشی، فنی، مالی و اداری فوتبال با استفاده از تجارب منابع انسانی کارآمد، تکریم پیشکسوتان، توسعه فوتبال، فوتسال، فوتبال‌ساحلی و فوتبال محلات با تأکید بر مباحث بانوان و مناطق محروم و کم‌برخوردار و تنوع‌بخشی به رشته‌های فوتبالی و نیز تلاش برای افزایش زمین‌های چمن، افزایش سرمایه اجتماعی هیئت و بهبود تصویر برند فوتبال استان در حوزه ورزش استان به‌طور اخص و در عرصه جامعه به‌طور اعم، توجه جدی به مقوله فوتبال و آمایش سرزمین و تفطن به مباحث توسعه، محیط‌زیست و مسائل سیاسی‌اجتماعی استان، محرومیت‌زدایی فوتبالی از مناطق محروم و کم‌برخوردار استان و استقرار نظام استعدادیابی و استعدادپروری در مدارس و میادین این مناطق و بالاخره کمک به بهبود و پویایی لیگ‌های فوتبال و توسعه نظام باشگاه‌داری در فوتبال استان.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->