صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور

  • کد خبر: ۲۹۷۸۴۱
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹
رئیس سازمان غذا و دارو از تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای خبر داد و گفت: تمامی متقاضیان از جمله هلال‌احمر، می‌توانند در فراخوان‌های واردات این اقلام شرکت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحیدر محمدی افزود: برای تأمین نیاز‌های بیماران پروانه‌ای، هیچ محدودیتی برای شرکت در فراخوان‌های واردات پانسمان‌های مورد نیاز این بیماران وجود ندارد و تمامی متقاضیان از جمله هلال احمر، می‌توانند در این فراخوان‌ها شرکت کنند.

وی همچنین به مشکلات ناشی از انحصار تولید پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای توسط یک شرکت خارجی اشاره کرد و اظهار داشت: این شرکت به دلیل تحریم‌ها محدودیت‌هایی را در فروش پانسمان‌های مخصوص به ایران ایجاد کرده است.

محمدی ادامه داد: با این وجود، سازمان غذا و دارو از طریق منابع دیگر، این اقلام را تهیه کرده و برای بیماران در دسترس قرار داده است تا نیاز‌های آنها تأمین شود.

رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد که در کنار تأمین فوری پانسمان ها، تلاش‌ها برای تولید داخلی این محصولات نیز در حال انجام است.

حیدری اظهار داشت: سازمان در تعامل با خانه‌ای بی، برای رفع مشکلات این بیماران و بهبود دسترسی آنها به خدمات لازم اقدام خواهد کرد.

بیماری «ای بی» یا «اپیدرمولایزیس بولوزا» یک اختلال ژنتیکی پوست است که طی آن بیرون و داخل بدن پر از زخم و تاول می‌شود تا حدی که به تدریج برخی اندام‌ها در اثر عمیق‌تر شدن زخم‌ها از بین می‌روند و اگر این بیماری کنترل نشود، می‌تواند خطر جانی نیز در پی داشته باشد بنابراین از نظر خطرناک بودن و شدت بیماری حتی آن را گاهی بدتر از سرطان می‌دانند.

به گفته حجت الاسلام سیدحمیدرضا هاشمی گلپایگانی مدیر خانه «ای بی» (بیماران پروانه‌ای) تاکنون هزار و ۱۴۸ بیمار پروانه‌ای در ایران شناسایی و برایشان پرونده تشکیل شده است که از این تعداد ۴۰۰ نفر دچار زخم شدید هستند.

در این بین، بیمارانی نیز هستند که شدت زخم آنها کمتر بوده و در طیف خفیف تا متوسط قرار می‌گیرند که مانند هر انسان دیگری دوست دارند یک زندگی خوب داشته باشند، بتوانند به راحتی تحصیل کنند، صاحب خانه و زندگی شوند و برای خود کسب و کاری راه بیندازند.

اما همان طیف خفیف و متوسط بیماران نیز عوارضی مانند زخم و خونریزی، آسیب دیدگی پوست، زخم در نواحی داخلی، خطر عفونت و مشکلات تحرک و عضلانی را - هرچند کمتر از بیماران طیف شدید - دارند و به همین جهت برای گذراندن زندگی به ویژه برای داشتن استقلال و شغل به شرایط خاصی نیاز دارند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.