به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از رویکردهای شورای ششم، محورقراردادن مساجد در مناطق مختلف مشهد برای برگزاری نشستهای همدلی و فرصتهای تبادلنظر با مردم است. ظرفیت مساجد همواره در ادوار مختلف تاریخی مشهد نیز برای برنامهریزیهای مذهبی، سیاسی و تاریخی مورداستفاده قرار میگرفته و میتواند بهعنوان پایگاهی مردمی، زمینهساز مشارکت و دخیلکردن مردم در امر مدیریت و گفتمان شهری باشد.
درهمینراستا پیرو برگزاری سلسلهنشستهای همدلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد بههمراه شهردار منطقه ۲ و معاونان شهردار در مسجد امامخمینی (ره) محله عامل برای پاسخگویی به مشکلات و دغدغههای ساکنان این منطقه حضور یافتند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در این نشست با اشاره به نگاه و عملکرد متفاوت در دوره ششم مدیریت شهری گفت: در ابتدای شروعبهکار این دوره، همه اعضا یک مسئله را مدنظر قرار دادیم؛ اینکه هر تصمیم و اقدامی که در شهر انجام میشود، نقش و دیدگاههای مردم در آن پررنگ باشد. درهمینراستا شورای اجتماعی محلات، هیئتامنای مساجد و دیگرعزیزان به کمک و یاری شورای اسلامی شهر مشهد و مدیریت شهری آمدند.
موسیالرضا حاجیبگلو با تأکید بر اهمیت مشارکت مردم در برنامهریزی شهری، بیان کرد: با اولویتهایی که مردم برای محلهشان اعلام میکنند، اقدامات مدیریت شهری مؤثرتر خواهد بود؛ بنابراین شورای ششم با همین نگاه مدیریت شهری را دنبال کرد و مسجد را نیز محور قرار داد. ازاینرو با برگزاری این سلسلهنشستها در مساجد تلاش کردیم هر هفته در یکی از مساجد نشست برگزار شود و پاسخگوی مردم باشیم؛ همچنین مطالبی را درباره عملکرد شورا به مردم منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه رویکرد شورای ششم شهر مشهد، برقراری عدالت اجتماعی است، تصریح کرد: نگاه ما این بود که باید منابع بودجهای که شورای اسلامی شهر برای مناطق مختلف مشهد تصویب میکند، منطبق با عدالت اجتماعی باشد. نباید در یک منطقه و محله از اعتبارات شهرداری استفاده کنند و محله و منطقهای دیگر از این مسئله بیبهره باشد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: در دوره ششم نسبت به ادوار گذشته شورا، در بخشهایی از عرصه خدمترسانی با اختلاف ۱۰۰درصدی و گاه تا ۳۰۰ درصدی، جلوتر از دورههای گذشته هستیم. بهطورمثال بودجه شهرداری مشهد از ۱۶همت شروع شده و امروز به ۵۶همت رسیده است.
بودجه شهرداری منطقه۲ مشهد از ۱۰۰میلیارد تومان شروع شد و امروز به ۲هزارمیلیارد تومان رسیده است. اگر چه هنوز منابع کم است و باید اقدامات بسیاری انجام شود، واقعیت این است که تلاش کردیم با ظرفیتی که در اختیار داشتیم، عدالت اجتماعی را برقرار کنیم. در گذشته و در بخشهایی، عدالت اجتماعی مورد بیتوجهی قرار گرفته و نگاه مدیریت شهری در این مناطق جذب نشده بود.
وی افزود: امسال در طرحهای زودبازده هنوز قفل منابع مالی باز نشده و با مشکل مواجه شده است؛ اما با همه این موارد تلاش میکنیم که آنچه حق و سزاوار مردم شهر است، محقق کنیم. در گذشته نیز قطعا کار و تلاش شده است و در دوره ششم نیز که روبهاتمام است، وظیفه داریم تا روزی که هستیم، کار و تلاش را ادامه دهیم. اعتقاد داریم فتح قله خدمتگزاری ادامه دارد.
حاجیبگلو در پاسخ به برخی درخواستهای مردمی نیز گفت: گودهایی که مردم از آن گلایه دارند، مربوط به بخش خصوصی است. پیگیریهایی برای این مسئله صورت گرفته است. همچنین درباره درخواست پل عابرپیاده باید فرایند مطالعاتی آن انجام و پس از استعلام از سازمان ترافیک، برای احداث آن تصمیمگیری شود.
در ادامه این نشست، شهردار منطقه۲ نیز با اشاره به معضل پارک خودروها در محدوده خیابان خیاطی۱۵ گفت: خیاطی۱۵ یک معبر بهشدت تجاری است و ترافیک زیادی وجود دارد. پارکینگ مجد را هماهنگ کردیم که با تخفیف ویژه، ساکنان محله یا کسبه خارج از محله، خودروهایشان را در آنجا پارک کنند؛ این معبر تجاری است و کاری جز این نمیتوانیم انجام دهیم.
سیدعلی حسینپور درباره تعیینتکلیف املاک در مسیر نیز افزود: املاک در مسیر براساس اولویتهایی است که سازمان زمین و مسکن مشخص میکند. اگر در اولویت باشد، در اولویتهای شهرداری مشهد و منطقه ۲ نیز قرار میگیرد. باید بررسی شود که ملک مدنظر در این اولویت قرار گرفته است یا خیر.
معاون فنی و اجرایی شهردار منطقه۲ مشهد نیز در پاسخ به دیگرمطالبات مطرحشده درباره بازگشایی حرعاملی۶۰ و بهسازی پیادهرو حرعاملی ۶۲ بیان کرد: با توجه به اینکه دوربرگردان قبلی محله عامل، نزدیک به تقاطع بود، حادثهساز و منجر به ترافیک میشد. طبق تأییدیه سازمان ترافیک، این دوربرگردان جابهجا و به مقابل حرعاملی ۶۲تا ۶۴ منتقل شد و در ادامه حرعاملی۶۴ یکطرفه شد و حرعاملی۶۲ را بازگشایی کردیم. طبق استعلام از سازمان ترافیک، حرعاملی۶۰ عرض کمی دارد و بهدلیل مجاورت با گود مجد و نزدیکی به تقاطع، امکان بازگشایی ندارد.
محسن قرهخانی افزود: پیادهروسازی نیز با توجه به پروژههای زودبازده در این محله، در ابوطالبیک انجام شد؛ اما در حرعاملی ۶۲ بازسازی پیادهرو در معابر با عرض کم و فرعی است که قول دادیم از محل پروژه زودبازده پیادهرو اطراف مسجد را نیز بهسازی کنیم.