یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

حاجی‌بگلو: طرح شورای عالی استان‌ها در خصوص هفت‌ساله‌شدن شورا‌ها به قوت خود باقی است

  • کد خبر: ۳۰۲۵۴۴
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
حاجی‌بگلو: طرح شورای عالی استان‌ها در خصوص هفت‌ساله‌شدن شورا‌ها به قوت خود باقی است
رئیس شورای عالی استان‌ها با اشاره به طرح هفت‌ساله‌شدن شورا‌های شهر گفت: انتخابات سال آینده شورای شهر به محض تصویب‌شدن این طرح منتفی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو درباره آخرین وضعیت طرح هفت‌ساله‌شدن زمان شورا‌ها اظهار کرد: وزارت کشور با توجه به قانون فعلی زمان‌بندی انتخابات شورا‌ها را اعلام کرد، اما شورای عالی استان‌ها این طرح را به مجلس برده تا قانون را تغییر دهد و مدت زمان دوره شورا‌ها افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: این طرح به محض این‌که در مجلس شورای اسلامی تصویب شود و تأیید شورای نگهبان را دریافت کند، به دولت ابلاغ می‌شود و انتخابات شورای شهر منتفی خواهد شد. طرح شورای عالی استان‌ها در خصوص ۷ ساله شدن شورا‌های شهر به قوت خود باقی است.

یکپارچه‌سازی مدیریت شهری در دستور کار شورای عالی استان‌ها

رئیس شورای عالی استان‌ها درباره بلاتکلیفی طرح یکپارچه سازی مدیریت شهری طی سال‌های اخیر گفت: ما طرح حکمرانی مدیریت یکپارچه شهری را آماده کردیم و در کمیسیون‌ها در حال بررسی است و ان‌شاءالله آماده شود به مجلس ارسال می‌کنیم. اجرای این طرح نیاز به زمان دارد و باید وضعیت دستگاه‌ها بررسی شود؛ اما در آینده قطعا این اتفاق رخ خواهد داد.

وی درباره آخرین طرح‌ها و اقدامات شورای عالی استان‌ها بیان کرد: هفته آینده انتخابات سال چهارم هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها خواهد بود و یک دستور دو فوریتی مبنی بر حضور کارمندان در دهیاری‌ها به عنوان نیروی پاره وقت نیز خواهیم داشت تا علاوه بر مسئولیت خود، مسئولیت دهیاری را هم داشته باشند. دستگاه‌های نظارتی نسبت به حضور کارمندان در مجموعه دهیاری‌ها ایراد گرفته و مجبوریم این قانون را اصلاح کنیم تا روستا‌ها دهیار داشته باشند تا امورات روستا‌ها با سرعت پیش برود.

برخی از نیروگاه‌ها برای استفاده از سوخت‌های جایگزین طراحی نشده‌اند

حاجی‌بگلو درباره مسئله مازوت سوزی در کارخانه‌ها گفت: کسی دوست ندارد مازوت سوزی در کشور وجود داشته باشد؛ اما این واقعیت است که برخی از نیروگاه‌ها برای استفاده از سوخت‌های جایگزین طراحی نشده‌اند و چاره‌ای هم ندارند؛ اما در حال پیگیری هستیم تا در صورت امکان از زغال سنگ به عنوان سوخت جایگزین استفاده شود.

وی ادامه داد: به همراه اعضای شورای عالی استان‌ها از نیروگاه مشهد بازدید کردیم و مقرر شد کمیسیون انرژی ما نسبت به این موضوع تخصصی‌تر ورود پیدا کند و مسائل را مورد بحث قرار دهد تا در جلسات بعد اگر نیاز بود طرحی ارائه و آماده شود.

حاجی‌بگلو با بیان این‌که برای جلوگیری از قطعی برق در کشور باید به سمت انرژی‌های جدید رفت، گفت: نیازمند این هستیم که در مناطق روستایی و مناطق واجد شرایط از انرژی‌های دیگری مثل انرژی خورشیدی و انرژی‌های نوین استفاده کنند. سایر صنایع نیز باید در جهت کاهش مصرف انرژی قدم بردارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->