صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۴۹۰ نوزاد نارس در نیشابور با شیر اهدایی مادران تغذیه شدند

  • کد خبر: ۳۱۴۷۹۳
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
رییس بانک شیر حضرت علی اصغر (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: بیش از ۴۹۰ نوزاد نارس و محروم از شیر مادر، از ابتدای امسال تاکنون با شیر اهدایی مادران تغذیه شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر نسیم پورعلیزاده افزود: در این بازه زمانی ۴۰۰ لیتر شیر توسط ۲۴ مادر دارای شیرخوار به بانک شیر حضرت علی اصغر (ع) نیشابور اهدا شده است که از این میزان ۲۹۰ لیتر پاستوریزه شده و به مصرف این تعداد نوزادان رسیده و بقیه آن ذخیره شده است.

وی ادامه داد: بانک شیر نیشابور در تیرماه ۱۴۰۲ در طبقه اول بیمارستان حکیم این شهرستان افتتاح شده است که از زمان راه‌اندازی این مرکز تاکنون۵۳ مادر در زمینه اهدای شیر مشارکت کرده‌اند.

رییس بانک شیر حضرت علی اصغر (ع) نیشابور بیان کرد: این مرکز دومین بانک شیر شمال شرق کشور و دوازدهمین بانک شیر در کشور به شمار می‌رود که با هدف نجات زندگی نوزادان زودرس، نوزادان متولد شده با وزن پایین، نوزادان متولد شده پرخطر بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و نوزادان محروم از شیر مادر تاسیس شده است.

وی افزود: ترویج و حمایت از تغدیه با شیر مادر، کمک به خانواده‌های نوزادان پر خطر و کاهش بار مالی خانواده‌ها و سیستم درمانی از دیگر اهداف تاسیس بانک شیر در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم به شمار می‌رود.

پورعلیزاده با بیان اینکه شیر‌های اهدایی تا ۶ ماه قابل مصرف است، اظهار کرد: در بانک شیر پس از حصول اطمینان از سلامت مادران اهدا کننده با انجام آزمایش‌های عفونی همچون ایدز، هپاتیت و ... و در صورت منفی شدن نتایج آزمایش‌ها شیر اهدایی دریافت و از طریق تعیین سطح میکروبی آن، بعد از انجام مراحل پاستوریزاسیون برای اهدا به نوزادان نیازمند آماده می‌شود.

وی گفت: شیر اهدایی مادران برای نوزادان نارس بهترین شیر در صورت موجود نبودن شیر است، افزود: از مادران دارای فرزند شیرخوار زیر یک سال که شیر مازاد دارند، تقاضا داریم برای تامین شیر نوزادان نیازمند شیر در امر خداپسندانه اهدای شیر مشارکت کنند.

بانک شیر حضرت علی اصغر (ع) نیشابور در مجاورت بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بیمارستان حکیم نیشابور تاسیس و تجهیزات آن با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال توسط خیّرین سلامت تامین شده است.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.