نقش شاهان در اسلامبول ترک تحرک! راهکارهایی برای داشتن زمینی عاری از هرگونه زباله و پسماند | رؤیای زمین پاک تصادف شدید موتورسیکلت و پراید در فریمان با ۶ مصدوم (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دغدغه مسکن در صدر | پاسخ گویی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی به مددجویان استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟
سرخط خبرها

تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد

  • کد خبر: ۳۱۷۸۷۵
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد
یک متخصص کودکان با اشاره به تأثیر شیر مادر بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد گفت: نوزادانی که تا ۶ ماه از شیر مادر تغذیه می‌کنند، تا ۷۰ درصد کمتر در معرض این خطر قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود راوری با تأکید بر اهمیت تغذیه با شیر مادر افزود: شیر مادر حاوی مواد ایمنی‌بخش منحصر به فردی است که در شیر خشک وجود ندارد. این ترکیبات شامل آنتی‌بادی‌ها، فاکتور‌های رشد، آنزیم‌ها و پروبیوتیک‌ها بوده و از نوزاد در برابر بیماری‌هایی مانند عفونت‌های تنفسی، اسهال و عفونت گوش محافظت می‌کنند.

وی افزود: مطالعات نشان داده است که نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، در آینده کمتر به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مبتلا می‌شوند، همچنین تغذیه با شیر مادر موجب رشد بهتر مغز، افزایش ضریب هوشی و تقویت سیستم عصبی نوزاد خواهد شد.

راوری با اشاره به تأثیر شیر مادر در کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) تصریح کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که نوزادانی که به‌صورت انحصاری تا ۶ ماه از شیر مادر تغذیه می‌کنند، تا ۷۰ درصد کمتر در معرض این خطر قرار دارند. همچنین تغذیه نوزاد در ساعت اول تولد و تماس پوست با پوست مادر، خطر مرگ‌ومیر نوزاد را تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت، شیر مادر بهترین و مطمئن‌ترین تغذیه برای نوزادان است. خانواده‌ها باید با حمایت از مادران شیرده، شرایط لازم برای تغذیه انحصاری با شیر مادر را در ۶ ماه نخست زندگی نوزاد فراهم کنند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->