صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ایران به رتبه چهارم میراث ناملموس جهانی دست یافت

  • کد خبر: ۳۱۴۹۱۵
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۳
قائم مقام و معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جایگاه ایران در میراث ناملموس جهانی با ثبت پرونده‌های متعدد در سال جاری، برای نخستین بار به رتبه چهارم ارتقا یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی دارابی افزود: جایگاه ایران در میراث ناملموس جهانی طی چهار سال اخیر از رتبه هفتم به پنجم ارتقا یافته بود که با اقدام‌های انجام شده طی ماه‌های اخیر این جایگاه با ثبت ۲۶ پرونده به رتبه چهارم جهان ارتقا یافت.

معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به ثبت جهانی هگمتانه طی ماه‌های اخیر گفت: جایگاه ایران در میراث ملموس و طبیعی نیز با ۲۸ پرونده در میان ۱۰ کشور نخست دنیا قرار دارد.

وی با تاکید بر ضرورت توسعه پایدار گردشگری و حفظ میراث فرهنگی خوزستان افزود: خوزستان در سال آینده میزبان چهارمین جشنواره بین المللی تولیدات چند رسانه‌ای میراث فرهنگی است که این نمایشگاه مهم فرصتی برای معرفی بیشتر ظرفیت‌های غنی تاریخی و تمدنی این استان است.

دارابی با اشاره به بازدید خود از موزه بزرگ و منطقه‌ای خوزستان در اهواز اظهارکرد: تکمیل این موزه نیازمند تامین اعتبار است که تخصیص بودجه ملی و استانی برای تسریع در تکمیل این موزه مهم در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به بازدید از چغازنبیل شوش و سازه‌های آبی شوشتر افزود: برای این ۲ اثر تاریخی برجسته و ممتاز نیز تامین بودجه و اعتبار برای مرمت و نگهداری به عنوان اولویت در سال آینده پیگیری می‌شود.

قائم مقام و معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که عصر روز گذشته (سه شنبه) وارد خوزستان شده است، شب گذشته در دیدار با استاندار خوزستان ظرفیت‌ها و موانع توسعه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی را مورد ارزیابی قرار داد.

دارابی صبح امروز نیز علاوه بر بازدید از موزه‌های اهواز و شوش، بازدید از چغازنبیل شوش و سازه‌های آبی شوشتر و همچنین نشست با مسوولان شهر‌های شوش و شوشتر را در برنامه خود دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.