نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

رشد ۴۵ درصدی آمار سفر ایرانی‌ها به مالزی!

  • کد خبر: ۳۱۶۳۱۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۳
رشد ۴۵ درصدی آمار سفر ایرانی‌ها به مالزی!
آمار‌های بخش ترویج گردشگری مالزی نشان می‌دهد سفر ایرانی‌ها به مالزی در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال قبلِ آن، بیش از ۴۵ درصد رشد داشته است؛ این درحالی است که پرواز‌های مستقیم دو کشور از حدود دو سال پیش متوقف شده و متعاقب آن، هزینه پرواز بین دو کشور با افزایش مواجه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سفر بین ایران و مالزی بدون ویزا و برای مدت زمان محدود کمتر از دو هفته امکان‌پذیر است. هر دو کشور بار‌ها تلاش کرده‌اند روابط گردشگری خود را به ویژه سفر‌های حلال و خانوادگی گسترش دهند، اما هر بار بنا به دلایلی این رابطه با افت و خیز‌هایی مواجه شده بود.

از مرداد ۱۴۰۱ پس از توقف کامل پرواز‌های مستقیم بین دو کشور به دلیل خودداری مالزی از سوخت‌رسانی به ایرلاین‌های ایرانی به خاطر تحریم‌های آمریکا، رفت و آمد گردشگران بین ایران و مالزی ضعیف‌تر شد، اما اکنون مقامات گردشگری مالزی آمار داده‌اند که حجم سفر‌ها از ایران به این کشور رو به رشد بوده است.

لیبرا حنیف، معاون ارشد بخش بین‌المللی ترویج گردشگری مالزی (در آسیا/ آفریقا) که در رأُس هیأتی متشکل از شرکت‌های گردشگری به ایران سفر کرده است، در نشستی خبری که در یکی از هتل‌های تهران برگزار شد، با اشاره به هدف مالزی در سال ۲۰۲۴ برای جذب ۲۷.۳ میلیون گردشگر خارجی و کسب ۱۰۲.۷ میلیارد رینگیت درآمد، گفت: تا سپتامبر ۲۰۲۴ از ایران سفر ۱۹۶۱۸ گردشگر به مالزی ثبت شده است که افزایش ۴۵.۳ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد. این آمار نشان‌دهنده تقاضای بالای بازار ایران برای مالزی به عنوان مقصد گردشگری است.

او با اشاره به محدودیت‌هایی که در پرواز مستقیم بین ایران و مالزی ایجاد شده است، اظهار کرد: امسال، ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با چندین خط هوایی خاورمیانه همکاری کنیم تا ورود مسافران از ایران را افزایش دهیم. این همکاری‌ها به اقتصاد مالزی کمک کرده و روابط اقتصادی قوی‌تری بین مالزی و این منطقه از طریق گردشگری ایجاد خواهد کرد.

این مقام گردشگری مالزی به سیاست‌های تشویقی مالزی به بخش حل و نقل هوایی برای در دسترس قرار گرفتن این کشور، اشاره کرد و افزود: برنامه (GSPC) یا کمک مالی تطبیقی حمل‌ونقل هوایی بین‌المللی و چارتر، یکی از ابتکارات کلیدی سازمان گردشگری مالزی برای جذب بازدیدکنندگان بین‌المللی است. این برنامه مشوق‌های مالی به خطوط هوایی و اپراتور‌های چارتر ارائه می‌دهد تا مسیر‌های جدید پروازی را راه‌اندازی کرده یا تعداد پرواز‌ها به مالزی را افزایش دهند. با بهبود اتصال هوایی، به ویژه از بازار‌های با پتانسیل بالا و کمتر توسعه‌یافته، GSPC موانع سفر را کاهش داده و مالزی را به مقصدی جذاب‌تر و در دسترس‌تر برای گردشگران جهانی تبدیل می‌کند.

حنیف که به انگیزه حضور در نمایشگاه گردشگری تهران به ایران آمده است، گفت که حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران همیشه لذت‌بخش است؛ چرا که این رویداد به طور مداوم به ما کمک کرده تا جایگاه گردشگری مالزی را ارتقا دهیم و جاذبه‌های متنوع گردشگری این کشور را معرفی کنیم.

ایران ظرفیت زیادی برای گردشگران مالزی دارد

امیرپویان رفیعی شاد، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی گردشگری و زیارتی استان تهران که در این نشست حضور داشت نیز به مسافت طولانی پرواز بین دو کشور پس از لغو پرواز‌های مستقیم، اشاره کرد و گفت: مالزی جزو دو سه مقصد اصلی سفر ایرانی‌ها است، اما مشکلی که وجود دارد بُعد مسافت پروازی و البته هزینه‌های پرواز است که بار مالی را به گردشگران اضافه کرده است که باید برای آن فکری داشته باشیم.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی گردشگری و زیارتی استان تهران در عین حال اظهار کرد: ایران نیز ظرفیت زیادی برای گردشگران مالزی می‌تواند داشته باشد. تشابه فرهنگی از مهم‌ترین آنهاست که امیدواریم با رفع مشکلات و محدودیت‌ها شاهد بهبود رفت و آمد گردشگران بین دو کشور باشیم.

پس از نشست خبری، برنامه «بازدید از مالزی در سال ۲۰۲۶» در حضور دفاتر گردشگری ایران رونمایی شد. مالزی پیش‌بینی کرده است در سال ۲۰۲۶ شمار گردشگران ورودی به این کشور به ۳۵.۶ میلیون نفر و درامد گردشگری آن به ۱۴۷.۱ میلیارد رینگت برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->