راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

رشد ۴۵ درصدی آمار سفر ایرانی‌ها به مالزی!

  • کد خبر: ۳۱۶۳۱۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۳
رشد ۴۵ درصدی آمار سفر ایرانی‌ها به مالزی!
آمار‌های بخش ترویج گردشگری مالزی نشان می‌دهد سفر ایرانی‌ها به مالزی در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال قبلِ آن، بیش از ۴۵ درصد رشد داشته است؛ این درحالی است که پرواز‌های مستقیم دو کشور از حدود دو سال پیش متوقف شده و متعاقب آن، هزینه پرواز بین دو کشور با افزایش مواجه بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سفر بین ایران و مالزی بدون ویزا و برای مدت زمان محدود کمتر از دو هفته امکان‌پذیر است. هر دو کشور بار‌ها تلاش کرده‌اند روابط گردشگری خود را به ویژه سفر‌های حلال و خانوادگی گسترش دهند، اما هر بار بنا به دلایلی این رابطه با افت و خیز‌هایی مواجه شده بود.

از مرداد ۱۴۰۱ پس از توقف کامل پرواز‌های مستقیم بین دو کشور به دلیل خودداری مالزی از سوخت‌رسانی به ایرلاین‌های ایرانی به خاطر تحریم‌های آمریکا، رفت و آمد گردشگران بین ایران و مالزی ضعیف‌تر شد، اما اکنون مقامات گردشگری مالزی آمار داده‌اند که حجم سفر‌ها از ایران به این کشور رو به رشد بوده است.

لیبرا حنیف، معاون ارشد بخش بین‌المللی ترویج گردشگری مالزی (در آسیا/ آفریقا) که در رأُس هیأتی متشکل از شرکت‌های گردشگری به ایران سفر کرده است، در نشستی خبری که در یکی از هتل‌های تهران برگزار شد، با اشاره به هدف مالزی در سال ۲۰۲۴ برای جذب ۲۷.۳ میلیون گردشگر خارجی و کسب ۱۰۲.۷ میلیارد رینگیت درآمد، گفت: تا سپتامبر ۲۰۲۴ از ایران سفر ۱۹۶۱۸ گردشگر به مالزی ثبت شده است که افزایش ۴۵.۳ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد. این آمار نشان‌دهنده تقاضای بالای بازار ایران برای مالزی به عنوان مقصد گردشگری است.

او با اشاره به محدودیت‌هایی که در پرواز مستقیم بین ایران و مالزی ایجاد شده است، اظهار کرد: امسال، ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با چندین خط هوایی خاورمیانه همکاری کنیم تا ورود مسافران از ایران را افزایش دهیم. این همکاری‌ها به اقتصاد مالزی کمک کرده و روابط اقتصادی قوی‌تری بین مالزی و این منطقه از طریق گردشگری ایجاد خواهد کرد.

این مقام گردشگری مالزی به سیاست‌های تشویقی مالزی به بخش حل و نقل هوایی برای در دسترس قرار گرفتن این کشور، اشاره کرد و افزود: برنامه (GSPC) یا کمک مالی تطبیقی حمل‌ونقل هوایی بین‌المللی و چارتر، یکی از ابتکارات کلیدی سازمان گردشگری مالزی برای جذب بازدیدکنندگان بین‌المللی است. این برنامه مشوق‌های مالی به خطوط هوایی و اپراتور‌های چارتر ارائه می‌دهد تا مسیر‌های جدید پروازی را راه‌اندازی کرده یا تعداد پرواز‌ها به مالزی را افزایش دهند. با بهبود اتصال هوایی، به ویژه از بازار‌های با پتانسیل بالا و کمتر توسعه‌یافته، GSPC موانع سفر را کاهش داده و مالزی را به مقصدی جذاب‌تر و در دسترس‌تر برای گردشگران جهانی تبدیل می‌کند.

حنیف که به انگیزه حضور در نمایشگاه گردشگری تهران به ایران آمده است، گفت که حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران همیشه لذت‌بخش است؛ چرا که این رویداد به طور مداوم به ما کمک کرده تا جایگاه گردشگری مالزی را ارتقا دهیم و جاذبه‌های متنوع گردشگری این کشور را معرفی کنیم.

ایران ظرفیت زیادی برای گردشگران مالزی دارد

امیرپویان رفیعی شاد، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی گردشگری و زیارتی استان تهران که در این نشست حضور داشت نیز به مسافت طولانی پرواز بین دو کشور پس از لغو پرواز‌های مستقیم، اشاره کرد و گفت: مالزی جزو دو سه مقصد اصلی سفر ایرانی‌ها است، اما مشکلی که وجود دارد بُعد مسافت پروازی و البته هزینه‌های پرواز است که بار مالی را به گردشگران اضافه کرده است که باید برای آن فکری داشته باشیم.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی گردشگری و زیارتی استان تهران در عین حال اظهار کرد: ایران نیز ظرفیت زیادی برای گردشگران مالزی می‌تواند داشته باشد. تشابه فرهنگی از مهم‌ترین آنهاست که امیدواریم با رفع مشکلات و محدودیت‌ها شاهد بهبود رفت و آمد گردشگران بین دو کشور باشیم.

پس از نشست خبری، برنامه «بازدید از مالزی در سال ۲۰۲۶» در حضور دفاتر گردشگری ایران رونمایی شد. مالزی پیش‌بینی کرده است در سال ۲۰۲۶ شمار گردشگران ورودی به این کشور به ۳۵.۶ میلیون نفر و درامد گردشگری آن به ۱۴۷.۱ میلیارد رینگت برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->