ماجرای تصادف پسر نیکزاد از زبان رئیس منطقه سه پلیس راهور تهران آغاز غربالگری ۱۴۰۴ نوزادان در خراسان رضوی از شنبه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | آماده‌باش ۵۶ مرکز درمانی منتخب برای کودکان در استان دستگیری سارق سابقه‌داری که به اموال مُرده هم رحم نکرد دود دست دوم سیگار نقض قاطع حق‌الناس است | دورهمی بدون دخانیات را به یک برند خانوادگی تبدیل کنیم ویدیو | سقوط هواپیمای ارتش کره‌جنوبی یک قلب در هزار خانه تپید | روایت ایثار خانواده‌های مرگ مغزی در مشهد+ فیلم سالانه بیش از ۵۰ هزار نفر در کشور جان خود را بر اثر مصرف محصولات دخانی از دست می‌دهند وجود ۷ هزار و ۳۰۰ متخصص اطفال در کشور | خطر کمبود متخصص در ۱۰ سال آتی شیوع ۱۵ درصدی آسم و آلرژی در بین اطفال | خطر حیوانات خانگی برای کودک پژمان فر: به دنبال توسعه مراکز درمانی برای پیوند عضو در کشور هستیم ضرورت نوسازی سالانه ۵۰۰ هزار خودروی فرسوده در کشور در سال ۱۴۰۴ اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست ۵۰ درصد افزایش یافته است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۴) | مشهد از فردا گرم می‌شود شینا انصاری: وضعیت معیشت و رفاه کارکنان محیط زیست بهبود می‌یابد یک زن زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شد نتیجه جلسه پرونده محیط‌بان کرمانی به زودی اعلام خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی کشور (۸ خرداد ۱۴۰۴) | آخر هفته طوفانی در ۷ استان برخورد مرگبار یک خودرو با خرس قهوه‌ای در سوادکوه وزیر آموزش و پرورش: وضعیت نیروهای حق‌التدریس فرهنگیان از استخدامی‌ها بهتر است آیا خوردن شیرینی و دسر باعث هضم غذا و گوارش بهتر می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو آمریکا: جوهر خالکوبی خطرناک است منیزیم چه فوایدی برای سلامت دارد؟ دستیاران پزشکی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند برچسب‌گذاری دیجیتال راهکار نوین برای شفافیت اطلاعات مواد غذایی بیماری ام‌اس در کمین دختران و زنان جوان | چطور پیشگیری کنیم؟ همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین‌المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید
سرخط خبرها

سردار رادان: کویر در حوزه گردشگری در امنیت خواهد بود

  • کد خبر: ۳۱۴۷۱۱
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۲
سردار رادان: کویر در حوزه گردشگری در امنیت خواهد بود
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: امروز انتظامی کل کشور از حیث همه آمادگی‌ها از هر روز دیگر قوی‌تر، آماده‌تر، به‌هنگام‌تر و به‌روزتر است. ما در کویر آمده‌ایم که بمانیم و آمده‌ایم که باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان امروز سه شنبه ۱۶ بهمن در اختتامیه رزمایش نصرالله (۲) در کویر لوت منطقه مسجد شکر ضمن خداقوت گفتن به فرماندهان و حاضران در میدان رزمایش، بیان کرد: به همه دست اندرکاران این رزمایش، معاونین، فرماندهان انتظامی استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، یزد، سمنان و همچنین فرماندهان اصفهان و سیستان و بلوچستان و مسئولان شهرستان و همه خانواده شهدا و جانبازان و نیرو‌های مستقر در میدان خیر مقدم عرض می‌کنم.

وی ادامه داد: اینجا کویر ایران است، اینجا منطقه شکستن استخوان‌های امپریالیسم در فکر تجاوز به ایران اسلامی است. این، محل خرد شدن هیبت و هیمنه آمریکایی‌هاست، اینجا کویر زیبای ایران است که به حکم خدا در روزی که آمریکایی‌ها تصور این را داشتند که می‌توانند با یک اقدام تاخت عملیاتی انجام بدهند، طوفان‌های شن مامور شدند تا درس عبرتی به آنها بدهند تا در طول همه تاریخ ثبت شود.

رادان اظهار کرد: در عملیات نصرالله (۲) ۲۸ هزار کیلومتر از کویر ایران با عملیات تکاوران و هم با حضور و اجرای رزمایش مورد پاکسازی قرار گرفت و تمام اقدامات با برنامه بسیار دقیق، خوب و بهنگام بود.

او بیان کرد: حضور روحانیون با لباس رزم یادآور روز‌های دفاع مقدس است، یعنی اینکه دفاع از سرزمین و وطن و دفاع از مردم وطن همواره در فکر، ذهن و اندیشه انتظامی است و خواهد بود و در این مسیر نیز روحانیون انتظامی کشور مانند سایر رزمنده‌ها در کنار آنها دوش به دوش و همراه همیشگی رزمندگان اسلام هستند.

فرمانده کل انتظامی کشور اظهار کرد: به مردم میهن اسلامی قول می‌دهیم همه ما در انتظامی کشور، چه در یگان‌های تکاوری، یگان ویژه و واحد‌های مرزبانی همواره در کنار مردم و برای تامین امنیت مردم از جان و اعطای خون مان برای حفظ امنیت دریغ نخواهیم کرد.

وی افزود: ما برای حفظ امنیت و انتظام کشور آماده‌ایم، تا مردم در شب‌ها آسوده بمانند و استراحت کنند و در روز نیز در کمال امنیت به فعالیت‌های خودشان بپردازند و این آمادگی در واحد‌های انتظامی در عالی‌ترین و بهترین سطح وجود دارد.

فرمانده کل انتظامی کشور بیان کرد: از این پس، کویر در حوزه امنیت و گردشگری در امنیت کامل برای مردم خواهد بود و کنترل آن با لوازم الکترونیکی و اپتیکی و همچنین استقرار واحد‌های تکاوری بیش از گذشته برای استان‌های منطقه کویری حکایت از فردا‌هایی بهتر در حوزه امنیت و آرامش خواهد داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->