صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

«بنیاد قرآنیان اسوه» به دنبال اقدامات تحولی در حوزه قرائت قرآن کشور است

  • کد خبر: ۳۱۵۳۱۰
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
مدیرعامل بنیاد قرآنیان اسوه معتقد است که فعالیت‌های این بنیاد می‌تواند یک اقدام زیربنایی در حوزه قرائت قرآن کشور باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدتقی میرزاجانی اظهار داشت: بنیاد قرآنیان اسوه یک سابقه ۱۰ ساله‌ای تحت عنوان طرح آموزشی تربیتی اسوه دارد و فعالیت‌های آن در حوزه آموزش تخصصی و تربیت قرآنی قاریان نوجوان شکل گرفته که در دوره‌های بعدی، حافظان نوجوان و جوان هم در این طرح شرکت داده شدند.

وی افزود: فرآیند حقوقی ثبت موسسه فرهنگی قرآن و عترت بنیاد قرآنیان اسوه از خرداد سال گذشته آغاز و مجوز این بنیاد از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نهایی شده است. این بنیاد به دلیل فعالیت‌های موثر قرآنی که از سال ۹۳ آغاز شده، می‌تواند یک اقدام زیربنایی در حوزه قرائت قرآن کشور باشد و در این سال‌ها نتایج آن به مرور آشکار می‌شود.

معاون آموزش، پژوهش و ارتباطات شورای عالی قرآن ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۲۰ نفر از قاریان و حافظان نوجوان تحت تربیت قرار گرفته‌اند که بسیاری از آن‌ها در استان‌های خود جزو قاریان ممتاز هستند و تعدادی در سطوح ملی در مسابقات مختلف درخشیدند و برخی نیز در سطح بین المللی افتخارآفرینی می‌کنند.

وی افزود: یکی از فعالیت‌هایی که همچنان در این بنیاد دنبال می‌کنیم، موضوع آموزش و تربیت در حوزه نوجوانان است و در اهداف و ماموریت‌های این بنیاد موارد دیگری مثل توسعه موضوع آموزش در سنین مختلف، فعالیت در حوزه تبلیغ و ترویج و همچنین آموزش عمومی علاوه بر آموزش تخصصی وجود دارد.

این پیشکسوت قرآنی گفت: بنیاد قرآنیان اسوه یک موسسه مردمی است و یک شخصیت حقوقی مستقل دارد ولی فعالیت‌های اخیر این موسسه به عنوان تیم ملی قاریان نوجوان اسوه با شورای عالی قرآن به عنوان نهاد صاحب ماموریت کلان در حوزه تخصصی تلاوت قرآن کاملا هماهنگ است.

وی با اشاره به ترکیبی که در هیات موسس و هیات مدیره این بنیاد وجود دارد، به ایرنا گفت: مدیران با سابقه قرآنی کشور، اساتید، پیشکسوتان، قاریان و حافظان جوان در این بنیاد فعالیت دارند و این ظرفیت تصمیم ساز می‌تواند در رشد آموزش‌های نوجوانان بسیار تاثیرگذار باشد.

میرزاجانی تاکید کرد: با توجه به تجربه‌های یک دهه گذشته که در مدیران این بنیاد وجود دارد، امید است که بتوان باری را از دوش جامعه قرآنی کشور برداشت و با این ظرفیت مردمی می‌توان خدمت موثری در حوزه قرآن انجام داد؛ لذا با توجه به این ظرفیت برآورد ما این است که در سال‌های آینده بتوانیم شرایط مطلوبی را رقم بزنیم و به عنوان یک مجموعه مردمی تاثیرگذار فعالیت داشته باشیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.