تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

بیش از ۳۰۰ دقیقه اقدامات قرآنی خادمان قرآن و عترت روی آنتن تلویزیون رفت

  • کد خبر: ۳۱۶۴۹۹
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
بیش از ۳۰۰ دقیقه اقدامات قرآنی خادمان قرآن و عترت روی آنتن تلویزیون رفت
از روز چهارشنبه تا جمعه (۲۶ بهمن‌ماه)، شبکه‌های سه، دو، یک، چهار، امید، افق، نسیم، قرآن و شبکه‌های بین‌المللی بیش از ۳۰۰ دقیقه ویژه‌برنامه‌های متنوع قرآنی از موکب خادمان قرآن و عترت در مسیر پیاده‌روی جمکران را پخش کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۳۰۰ دقیقه برنامه تلویزیونی از موکب خادمان قرآن و عترت که به همت قرارگاه جلسات خانگی قرآن با مشارکت سازمان فرهنگی هنری اوج و شورای معارف سیما در عمود ۸۶ مسیر پیاده‌روی حرم مطهر حضرت معصومه (س) تا مسجد مقدس جمکران برپا شده بود، از شبکه‌های ملی و استانی به روی آنتن تلویزیون رفت.

گفتنی است شبکه‌های سه، دو، یک، چهار، امید، افق، نسیم، قرآن و شبکه‌های بین‌المللی از روز چهارشنبه تا جمعه ویژه‌برنامه‌های متنوع قرآنی را موکب خادمان قرآن و عترت مسیر پیاده‌روی جمکران پخش کردند.

موکب «خادمان قرآن و عترت» با برپایی غرفه کودکان و غرفه جلسات خانگی قرآن و همچنین برگزاری جنگ‌های قرآنی و مهدوی با حضور افراد شاخص در راستای انس بیشتر مردم با فرهنگ قرآنی و اهل بیتی فعالیت خود را در مسیر پیاده‌روی جمکران برنامه‌ریزی کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->