صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طالبان: تجهیزات نظامی آمریکا را پس نمی‌دهیم، غرامت هم می‌خواهیم

  • کد خبر: ۳۱۶۴۸۹
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
یک مقام ارشد طالبان در واکنش به اظهارات اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که واشنگتن موظف است بابت ویرانی‌های این کشور غرامت بپردازد.

به گزارش شهرآرانیوز، ملا عبداللطیف منصور سرپرست وزارت آب و انرژی افغانستان در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر بازگرداندن تجهیزات نظامی باقی مانده آن کشور از افغانستان، اظهار داشت: «تجهیزات که در جهاد به دست مجاهدین قرار گرفته غنیمت و حق افغان‌ها است.»

وی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها با شکستی سنگین و خفت‌بار از افغانستان خارج شدند و در جهان رسوا گشتند، افزود: آنها اکنون تهدید می‌کنند که تجهیزات نظامی باقی‌مانده را پس خواهند گرفت.

ملا عبداللطیف منصور که در این مراسم به بهانه سالگرد خروج ارتش شوروی از افغانستان، سخنرانی می‌کرد، گفت: «اگر روس‌ها افغانستان را ویران کردند، تمام غرامت آن را هم پرداختند.» و ما همان‌طور که تانک‌های روس را به‌عنوان غنیمت نگه داشتیم، تجهیزات آمریکایی را نیز حق خود می‌دانیم.

وی همچنین بر لزوم مطالبه غرامت از آمریکا به دلیل ویرانی‌های ناشی از حضور نظامی این کشور در افغانستان تاکید کرد و اظهار داشت که اشغالگران مکلف به پرداخت غرامت هستند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.