پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلنسکی به روسیه
سرخط خبرها

همتی: سناریوهای مختلف برای خنثی کردن فشارهای تحریم داریم

  • کد خبر: ۳۱۶۹۰۳
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۷
همتی: سناریوهای مختلف برای خنثی کردن فشارهای تحریم داریم
عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه سناریو‌های مختلفی را برای عبور از هر شرایطی آماده کرده‌ایم، تاکید کرد: برای هر وضعیتی آمادگی لازم را داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، همتی در گفت‌و‌گو با شبکه الشرق عربستان گفت: یکی از اتفاقات مهمی که در چند سال گذشته در ایران رخ داد، تحریم‌ها و فشار حداکثری و ظالمانه‌ای بود که در دوره قبل ترامپ علیه ایران انجام شد و پس از او نیز تاحدودی ادامه پیدا کرد.

وی افزود: طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران روش‌های مختلفی را برای خنثی کردن این تحریم‌ها اجرا کرد و نشانه آن نیز این است که در طی سال‌های اخیر هم رشد اقتصادی مثبت بوده و هم روند همکاری ما با کشور‌های مختلف منطقه و جهان رو به گسترش است.

همتی گفت: هم اکنون در ۱۱ ماه سال ما رشد ۱۸ درصدی در تجارت غیرنفتی داشتیم و صادرات نفت هم روند خوبی دارد.

وی تصریح کرد: به نظر من ما توانسته‌ایم مرحله اصلی فشار را پشت سربگذاریم و در آینده نیز تلاش بیشتری در این زمینه خواهیم کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: در موضوع صادرات ما تجربه سال‌های ۹۷ تا ۹۹ یعنی دوره‌ای که ترامپ حاکم بود را داریم و صادرات نفت ما کاهش شدیدی پیدا کرد و البته عامل کرونا نیز به آن اضافه شد و کرونا نیز باعث افزایش فشار به اقتصاد ما شد.

همتی گفت: ما قبول داریم که این فشار‌ها مقداری بر زندگی مردم تاثیر گذاشته است و زندگی مردم از نظر اقتصادی تحت فشار قرار دارد، اما ما برنامه ریزی لازم را داریم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: ما سناریو‌های مختلفی را آماده کرده‌ایم که بتوانیم براساس تصمیماتی که برای فشار بر کشورمان گرفته می‌شود براساس آن تصمیمات سناریو‌های اقتصادی خودمان را اجرا کنیم و برای هر حالتی آمادگی لازم را داریم.

وی گفت: همه کشور‌ها به خاطر فشار‌های یک طرفه آمریکا، به یک نوع همکاری و هماهنگی متوسل می‌شوند و اتحاد‌هایی مانند بریکس و دی ۸ که تلاش داریم آن را گسترش دهیم.

همتی افزود: محور امروز کنفرانس العلا هم این بود که ما چگونه می‌توانیم تاب آوری اقتصاد‌های نو ظهور و تاب آوری در مقابل فشار‌ها و شوک‌هایی که به اقتصاد‌ها وارد می‌شود را افزایش دهیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ما برای روابط نزدیکتر با کشور‌های همسایه آمادگی داریم و خود این کشور‌ها نیز علاقه‌مند هستند و همه به این نتیجه رسیده‌اند که ثبات منطقه در روابط اقتصادی خوب با یکدیگر است و با این روابط اقتصادی می‌توانند هم ثبات را حاکم کنند و هم تاب آوری کشور‌های خود در مقابل فشار‌ها را افزایش دهند.

لازم به ذکر است که کنفرانس سالانه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصاد‌های نوظهور در العلا عربستان سعودی در حال برگزاری است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران در سفر به عربستان علاوه بر حضور در کنفرانس یاد شده، گفت‌و‌گو‌های دوجانبه با کشور‌های منطقه با هدف توسعه روابط اقتصادی و مالی دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->