به گزارش شهرآرانیوز؛ "اکبر رنجبرزاده" عصر چهارشنبه در نشست توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم اظهارکرد: اگر بخواهیم تنها به این روش پیش برویم، شاید ۱۵ یا ۲۰ یا حتی ۳۰ سال زمان ببرد تا به نتیجه برسد.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان با بیان اینکه تحولات استان در فصل جدید مدیریتی همدان مشهود است، افزود: آموزشوپرورش یکی از دستگاههای مهم، سرنوشتساز و اثرگذار در توسعه کشور است.
رنجبرزاده ادامه داد: ابتکاری به نام «مردمیسازی» در عدالت آموزشی پیشنهاد شده که به معنای تشکیل گروههای مردمی برای پیشبرد اهداف در این بخش محسوب میشود و بر همین اساس رمز موفقیت این راه، در داشتن گروههایی خلاق، نوآور و با تفکرات ویژه است.
وی افزود: باید گروههای مردمی را وارد میدان کنیم و با این اقدام میتوانیم استان را به عنوان یک الگوی پیشتاز در توسعه عدالت محور فضاهای آموزشی معرفی کنیم.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نوسازی استان باید با هدایتگری استاندار، متمرکز بر تشکیل یک کارگروه خلاق، نوآور و جذاب باشد تا این کارگروهها مشخص کنند چه گروههایی را چگونه وارد میدان کنند.
رنجبرزاده با بیان اینکه وجود مدرسه کانکسی زیبنده استان همدان نیست، گفت اگر امروز از مجلس هم بپرسید، شاید باور نکنند که همچنان مدرسههایی در کانکس وجود دارد و به همین دلیل اگر مردم را پای کار بیاوریم، اتفاق مبارکی خواهد افتاد.
وی خواستار ورود جدی مدیران آموزشوپرورش برای جذب اعتبارات شد و تاکید کرد: رسوب سرمایهها در حسابها، قابلقبول نیست و باید مدیران تلاش کنند پروژهها را با شتاب بیشتری پیش ببرند.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان پذیرش مسئولیت در جمهوری اسلامی را به معمای ایثار و از خودگذشتگی دانست و ادامه داد: بر همین اساس استاندار و مدیران در سطوح بالا با روحیه جهادی کار میکنند.
رنجبرزاده گفت: نظارت و پیگیری مستمر، کلید موفقیت پروژهها خواهد بود، چرا که اگر پروژهها بهدرستی اجرا شوند، مردم از مزایای آنها بهرهمند میشوند و الگوی مدیریت در استان نیز تثبیت پیدا میکند.
منبع: ایرنا