صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استاندار خراسان رضوی: مذاکرات اولیه برای حضور رئیس‌جمهور در افتتاح فاز یک خط سه مترو مشهد انجام شده است

  • کد خبر: ۳۳۱۲۲۰
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
  • ۱
استاندار خراسان رضوی گفت: پیگیر هستیم و مذاکرات اولیه هم داشتیم که بتوانیم حضور رئیس‌جمهور را برای مراسم افتتاح فاز یک خط سه قطارشهری مشهد داشته باشیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامحسین مظفری امروز، ۱۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در بازدید از ایستگاه باب‌الجواد(ع) فاز یک خط سه قطارشهری مشهد اظهار کرد: ما علاقه‌مند هستیم که برای افتتاح فاز یک خط سه قطارشهری رئیس‌جمهور تشریف بیاورند.

وی افزود: در جلسه‌ای که دو روز پیش در زمان حضور ایشان در مشهد داشتیم، خودشان نیز ابراز تمایل کردند. گزارشی هم که دکتر عبدالعلی‌زاده به عنوان دستیار ویژه رئیس‌جمهور ارائه دهند، حتماً مؤثر است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: ما پیگیر هستیم و مذاکرات اولیه هم داشتیم که بتوانیم حضور رئیس‌جمهور را برای مراسم افتتاح داشته باشیم.

مظفری بیان کرد: این پروژه برای ما خراسانی‌ها و مشهدی‌ها پروژه مهمی بوده و برای کشور نیز مهم است، آقای رئیس‌جمهور هم علاقه‌مند بودند؛ بنابراین امیدوارم زمان و فضا برای این موضوع فراهم شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۸
رئیس جمهور نمی‌خواد
افتتاحش کنید بره
مردم کار دارند.