پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

انعقاد تفاهم‌نامه بزرگ‌ترین طرح بهینه‌سازی مصرف گاز کشور در خراسان رضوی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۱۵۶۴
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
انعقاد تفاهم‌نامه بزرگ‌ترین طرح بهینه‌سازی مصرف گاز کشور در خراسان رضوی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
بزرگ‌ترین پروژه تعویض بخاری‌های گازسوز راندمان پایین با بخاری‌های راندمان بالا در خراسان رضوی با امضای تفاهم‌نامه‌ای بین شرکت بازرگانی گاز ایران و شرکت آران گاز توس وارد فاز اجرایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این تفاهم‌نامه که با حضور استاندار خراسان رضوی و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بین شرکت بازرگانی گاز ایران و شرکت آران توس در نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز تهران به امضا رسید، زمینه‌ساز تولید و تحویل بیش از یک میلیون دستگاه بخاری گازسوز کم‌مصرف به شرکت ملی گاز ایران خواهد بود؛ اقدامی که در راستای بهبود مصرف انرژی و تأمین پایدار گاز واحد‌های صنعتی استان به اجرا در می‌آید.

غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی در حاشیه این مراسم با تأکید بر اهمیت این پروژه گفت: با توجه به ناترازی انرژی گاز طبیعی، در کنار برنامه‌های افزایش تولید، مدیریت و بهینه‌سازی مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است. این موضوع در برنامه هفتم توسعه، مصوبات شورای اقتصاد و کلان‌پروژه‌های استان خراسان رضوی مورد تأکید قرار گرفته است.

وی افزود: وزارت نفت و شرکت ملی گاز ایران در دوره جدید بر لزوم افزایش راندمان وسایل و تجهیزات گازسوز تأکید ویژه دارند. بر همین اساس، شرکت گاز استان خراسان رضوی به عنوان قطب پژوهشی در زمینه ارتقای راندمان تجهیزات گازسوز انتخاب شده و تاکنون جلسات متعددی با صنایع فولاد و واحد‌های تولیدکننده بخاری با محوریت استانداری برگزار شده است.

مظفری با اشاره به اقدامات اجرایی استان در این حوزه تصریح کرد: در سال‌های گذشته، پویش‌های متعددی با هدف فرهنگ‌سازی و مدیریت مصرف گاز به‌ویژه در بخش خانگی در استان برگزار شده و همچنین طرح‌هایی در زمینه تعویض بخاری‌های کم‌بازده با بخاری‌های پرراندمان به اجرا درآمده است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته ۸۷ درصد از گواهی‌های صرفه‌جویی گاز طبیعی عرضه‌شده در بورس انرژی توسط صنایع استان خریداری شد. این اقدام سبب شد که طبق مصوبات شورای عالی انرژی، گاز مورد نیاز واحد‌های دارای گواهی صرفه‌جویی انرژی در زمستان تأمین شود؛ به نحوی که بر پایه اعلام اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، این واحد‌ها در سال ۱۴۰۳ بیشترین رشد سودآوری در سطح کشور را کسب کردند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، واحد‌های فولادی و تولیدکنندگان بخاری در خراسان رضوی برای تأمین بیش از یک میلیون بخاری گازسوز راندمان بالا اعلام آمادگی کرده‌اند که از این تعداد، ۴۰۰ هزار دستگاه توسط شرکت‌های فولادی و ۶۰۰ هزار دستگاه نیز توسط یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان استان تولید و به شرکت ملی گاز ایران تحویل خواهد شد.

مظفری در پایان تاکید کرد: با اجرای کامل این طرح، گواهی صرفه‌جویی در مصرف گاز خانگی در استان به میزان دو میلیارد و ۳۳۰ میلیون متر مکعب طی پنج سال و به ارزش ۳۹۶ میلیون دلار به سرمایه‌گذاران تحویل می‌شود. این اوراق، علاوه بر استفاده توسط واحد‌های صنعتی در چهار ماه سرد سال، قابلیت عرضه در بورس انرژی را نیز دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->