صدور بیش از دو میلیون چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افت شدید قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | چانگان ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان شد آرامش در بازار خودرو‌های داخلی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت خرید بیش از ۳۳۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خراسان رضوی وزیر کار: منابع برای پرداخت کالابرگ ۴ دهک به خزانه ارسال شد | امیدواریم کالابرگ هرچه سریع‌تر پرداخت شود راهکار‌هایی برای اصلاح قبض برق و ثبت اطلاعات مشترکان تهرانی تأکید کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی بر استمرار ثبات در تأمین و توزیع کالا‌های اساسی دینار عراق در آستانه اربعین حسینی چقدر است؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول استاندار خراسان رضوی: «احداث نیروگاه تجدیدپذیر دولتی» نمونه موفقی از همگرایی برای رفع ناترازی‌هاست
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: گسترش فیبر نوری در مشهد عقب مانده است

  • کد خبر: ۳۳۲۵۱۱
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۴
استاندار خراسان رضوی: گسترش فیبر نوری در مشهد عقب مانده است
استاندار خراسان رضوی گفت: گسترش فیبر نوری در کلانشهر مشهد با عقب‌ماندگی‌هایی مواجه است که نیاز به جبران دارد و در این زمینه، هم دولت و هم بخش خصوصی باید برای خدمت به مردم پای کار بیایند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری روز سه‌شنبه در دیدار با مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، از آمادگی استانداری برای حمایت کامل از طرح‌های توسعه ارتباطی و مخابراتی در سطح استان خبر داد و خواستار همکاری و هماهنگی هرچه بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در اجرای پروژه‌ها شد.

وی اظهار کرد: در عصر کنونی، توسعه زیرساخت‌های تلفن همراه و اینترنت پرسرعت یک ضرورت حیاتی است، چراکه حیات انسان‌ها به ارتباطات وابسته است. این موضوع تنها یک نیاز خدماتی نیست، بلکه ضرورتی تمدنی و راهبردی برای پیشرفت جامعه محسوب می‌شود.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این نوع سرمایه‌گذاری در واقع یک فعالیت اقتصادی است که باید با کیفیت بالا انجام شود تا تمامی ذی‌نفعان از آن منتفع شوند.

مظفری افزود: نباید هماهنگی‌های بین‌بخشی و اداری به مانعی جدی در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و راه‌اندازی نسل پنجم اینترنت تبدیل شود. مدیران باید در کنار یکدیگر کار کنند تا بهترین خدمت به مجاوران و زائران رضوی ارائه شود.

اینترنت از ملزومات سبد خانوار است

مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل نیز با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های ارتباطی گفت: امروزه اینترنت یکی از ملزومات سبد خانوار محسوب می‌شود و حتی در سطوح کلان برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای و جذب گردشگر نیز کاربرد دارد.

علیرضا رفیعی با اشاره به ظرفیت‌های فنی این شرکت افزود:یکی از قابلیت‌های مهم شرکت ما، ارائه خدمات ۵ G با استفاده از سرور‌های سیار و بدون نیاز به فیبر نوری است که یکی از مدرن‌ترین فناوری‌های روز دنیاست.

وی اظهار کرد:مشهد یکی از مناطق مستعد برای اجرای این فناوری است و با توجه به گستردگی این کلانشهر، می‌توان این فناوری را بدون نیاز به تخریب و حفاری معابر به کار گرفت.

مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل با اشاره به اهداف راهبردی این شرکت گفت: رفع نقاط کور تلفن همراه و پوشش حداکثری اینترنت ۵ G از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت ایرانسل در سال جاری است و این برنامه با نگاه به توسعه متوازن در سطح استان دنبال می‌شود.

در پایان این دیدار، دو تفاهم‌نامه با حضور استاندار خراسان رضوی میان شرکت ایرانسل و شهرداری مشهد به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه‌ها شامل «ایجاد ۱۰۰ سایت مخابراتی به‌منظور بهبود ترافیک شبکه همراه» و «بهره‌برداری موقت از ظرفیت شبکه فیبر نوری شهرداری مشهد» بود که در راستای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شهر مشهد اجرا خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->