به گزارش شهرآرانیوز؛ خواص جو پرک برای کودکان از اهمیت بالایی برخوردار است، این ماده غذایی از خانواده جو و گندم است ولی نسبت به جو و گندم فاقد گلوتن است. جو پرک برای کودکان و افرادی که مبتلا به سلیاک (حساسیت به گلوتن) هستند، بسیار مناسب است.
از طرفی به دلیل اینکه جو پرک خاصیت ضد التهابی دارد به گفته برخی از پژوهشگران دانشگاه مادرید، مصرف جو نسبت به گندم در کودکان مبتلا به آسم بهتر است. از طرفی تهیه نان با آرد جو دوسر برای کودکان مبتلا به آسم نیز توصیه شده است.
یکی از خواص جو پرک در کودکان، تقویت استخوانها است. به دلیل وجود کلسیم و سیلیکون موجود در جو پرک، باعث تقویت و رشد استخوانها در دوران رشد کودکان و جلوگیری از پوکی استخوان در بزرگسالان میشود.
منبع: نمناک