صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم

  • کد خبر: ۳۳۲۸۲۸
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: امسال وضعیت جمعیت بدتر از سال گذشته شده است و برای برون‌رفت از این وضعیت، لازم است سیاست‌ها به سمت تشویق خانواده‌ها به داشتن فرزند سوم و چهارم تغییر یابد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، امیرحسین بانکی‌پور امروز (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) در همایش «رویش امید» که در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، با ابراز نگرانی شدید از وضعیت جمعیت در کشور این شرایط را بسیار خطرناک توصیف و اظهار کرد: امسال وضعیت ما بدتر از پارسال شده است؛ سال گذشته وضعیت ما خیلی بهتر بوده و جمعیت ۱۵ استان‌ روبه‌رشد بود، اما امسال کاهش فرزند سوم را تجربه کردیم.

وی تأکید کرد که برای برون‌رفت از این وضعیت، لازم است سیاست‌ها به سمت تشویق خانواده‌ها برای داشتن فرزند سوم و چهارم تغییر یابد.

رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی بر اهمیت ترویج زایمان طبیعی تأکید کرد و گفت: توجه هم‌زمان به ازدواج دختران در گروه سنی ۲۰ تا ۴۰ سال و مادران همین گروه سنی که هنوز فرزند شیرخوار ندارند، ضروری است.

وی با اشاره به آمار نگران‌کننده ۵ میلیون مادر ۴۰ تا ۴۹ سال که فرزند ندارند، زایمان در این سنین را پرخطر خواند.

بانکی‌پور ضمن قدردانی از فعالیت‌های بسیج در زمینه جمعیت، این نهاد را «پیشران کل قانون جوانی جمعیت» خواند و از اختیارات قانونی بسیج برای توافق با دستگاه‌ها در جهت اجرای این قانون سخن گفت.

وی از سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، درخواست کرد که با سپردن مأموریت‌های مشخص به بخش‌های مختلف بسیج ازجمله بسیج دانشجویی، بسیج پزشکان و بسیج مهندسین، پیگیری اجرای مواد مختلف قانون جوانی جمعیت را سرعت بخشد.

او در پایان با اشاره به آمار ۲۳ هزار تولد از زوج‌های نابارور به عنوان آماری خوب اما ناکافی، از بسیج خواست هدف‌گذاری برای حمایت از حداقل ۵ درصد زوج‌های نابارور را در دستورکار قرار دهد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.