عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند
سرخط خبرها

پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت

  • کد خبر: ۳۳۳۷۴۱
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷
پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تاکنون ۱۱۸ هزار زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت شناسایی و نشان‌دار شده‌اند، پوشش تعرفه‌ای هزینه خدمات درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت در مراکز دولتی دانشگاهی ۹۰ درصد تعرفه دولتی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدمهدی ناصحی با اشاره به سیاست‌های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری و قوانین بودجه‌ای مربوطه اظهار کرد: در راستای بند ۱ سیاست‌های کلی جمعیت و با استناد به تبصره ۱۷ قانون بودجه، خدمات درمان ناباروری از سال ۱۴۰۰ وارد تعهدات بیمه‌ای شد و سازمان بیمه سلامت با تهیه و اجرای دستورالعمل خرید راهبردی این خدمات، در جهت حمایت عملی از خانواده‌ها اقدام کرده است.

وی با تشریح جزئیات خدمات سازمان متبوع خود در حوزه ناباروری عنوان کرد: پوشش تعرفه‌ای هزینه خدمات درمان ناباروری تحت پوشش بیمه سلامت در مراکز دولتی دانشگاهی ۹۰ درصد تعرفه دولتی، در مراکز عمومی غیر دولتی، ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیر دولتی و در بخش‌های خصوصی ۷۰ درصد تعرفه این بخش تحت پوشش است.

ناصحی افزود: داروها، آزمایش‌ها، تجهیزات پزشکی و خدمات آزمایشگاهی مرتبط با درمان ناباروری نیز با پوشش ۹۰ درصدی ارائه می‌شوند و حتی ۶۶ قلم دارو و ۷ قلم تصویربرداری نیز در این مجموعه قرار گرفته‌اند.

حمایت از زوج‌های نابارور و مادران فاقد بیمه

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: تمامی زوجین نابارور و مادران باردار فاقد بیمه، با انجام ارزیابی وسع، می‌توانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند. این موضوع شامل فرزندان زیر ۵ سال آنها نیز می‌شود. هم اکنون ۱۳۹ مرکز درمان ناباروری طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند و بیش از ۳۷۲۴ ماما نیز برای مراقبت از مادران باردار با ما همکاری دارند. تا امروز، ۱۱۸ هزار زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت شناسایی و نشان‌دار شده‌اند.

حمایت از زایمان طبیعی، حذف سزارین غیرضروری

وی خاطرنشان کرد: زایمان طبیعی در مراکز دولتی دانشگاهی کاملاً رایگان است و در سایر مراکز نیز تا ۹۰ درصد هزینه‌ها پوشش داده می‌شود. همچنین در جهت کاهش زایمان‌های غیرضروری، سزارین‌های بدون اندیکاسیون از تعهدات بیمه‌ای خارج شده‌اند.

پیاده‌سازی خدمات فناورانه و ثبت هوشمند اطلاعات

ناصحی ادامه داد: در راستای شفافیت، تمامی کد‌های خدمات آزمایشگاه، دارو، تجهیزات پزشکی و تصویربرداری تخصصی ناباروری در سامانه‌های بیمه سلامت ثبت شده و مدیریت نشان نیز برای تشخیص و هدایت خدمات به بیمه‌شدگان پیاده‌سازی شده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با تاکید بر عزم این سازمان برای اجرای کامل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تصریح کرد: هدف اصلی ما کاهش پرداخت از جیب مردم، ارتقاء عدالت در سلامت و فراهم‌سازی زیرساخت‌های فرزندآوری برای زوجین جوان است. این مسیر را با برنامه‌ریزی، همکاری با وزارت بهداشت، و پشتیبانی از مراکز درمانی ادامه خواهیم داد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->