صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استاندار خراسان رضوی: شهید رئیسی یک انقلابی واقع‌بین بود+ فیلم

  • کد خبر: ۳۳۳۸۹۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۶
استاندار خراسان رضوی گفت: شهید رئیسی یک انقلابی واقع‌بین بود. امیدواریم شهادت شهید رئیسی، پایان تفکر او نباشد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسم اولین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت با عنوان «خادمان حرم ایران» که امشب (۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، در مشهد برگزار شد، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، با اشاره به برخی از ابعاد شخصیت شهید رئیسی گفت: زندگی شهید رئیسی آمیزه‌ای از فقه و عدالت، سیاست و اخلاق، و جهاد و خدمت بود. طلبه‌ای ساده و بی‌آلایش که در مسیر زندگی خود به ریاست‌جمهوری مجاهد تبدیل شد و این از برکات توکل به خدا و عنایت ویژه امام‌رضا(ع) بود.

وی افزود: دوره حضور او در قوه‌قضائیه، از دوره‌هایی بود که عدالت را در ساختار قوه‌قضائیه نهادینه کرد.

مظفری خاطرنشان کرد: شهید رئیسی باوجود آنکه شخصیتی مردمی بود، یک شخصیت اصول‌گرا و اصول‌محور بود. باوجود جدیت، همیشه اخلاق را رعایت می‌کرد. مسئولیت داشت و پاسخگو بود؛ ویژگی‌هایی که خیلی از ما وقتی به مسئولیتی می‌رسیم، آن را فراموش می‌کنیم.

وی تأکید کرد: او باوجود پرکاری، متواضع بود. یک انقلابی واقع‌بین و تأثیرگذار بود. امیدواریم شهادت شهید رئیسی، پایان تفکر او نباشد و ما نیز از مسئولیت‌هایی که بر عهده ما گذاشته شده، نه به عنوان موقعیت، بلکه به عنوان یک تکلیف استفاده کنیم؛ خدمت صادقانه در کار ما باشد و مردم را نه موضوع مدیریت، بلکه شریک در پیشرفت و توسعه کشور بدانیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.