صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از طراحی الگوی حکمرانی شهید رئیسی با مشارکت بیش از ۸۰۰ اندیشمند خبر داد + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۳۹۳۲
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد: بیش از ۸۰۰ استاد، طلبه و پژوهشگر با نگارش مقالات علمی، در تدوین مدل حکمرانی اسلامی مبتنی بر سیره شهید رئیسی مشارکت کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، در آیین افتتاحیه نخستین کنگره بین‌المللی حکمرانی شهید آیت‌الله دکتر سیدابراهیم رئیسی که در مشهد مقدس و با حضور جمعی از علما، مسئولان، استادان، اندیشمندان داخلی و خارجی برگزار شد، یاد شهدای انقلاب اسلامی به‌ویژه شهدای خدمت را که در حادثه تلخ سقوط بالگرد در استان آذربایجان شرقی به شهادت رسیدند، گرامی داشت.

وی اظهار کرد: این ایام مصادف با سالروز شهادت امام‌رضا(ع) است؛ امامی که خادمان بسیاری در راه خدمت به مردم و نظام اسلامی تربیت کرده است. شهدای این حادثه ازجمله شهید آیت‌الله رئیسی، شهید آیت‌الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم، شهید دکتر حسین امیرعبداللهیان، شهید مالک رحمتی و شهید سیدمهدی موسوی، ازجمله خادمانی بودند که در راه آرمان‌های انقلاب اسلامی جان خود را فدای اسلام و مردم کردند.

وی ضمن تسلیت به خانواده‌های معظم شهدا و ملت ایران، اظهار امیدواری کرد که خداوند به مسئولان کشور توفیق دهد تا با تأسی از راه و منش این شهدای بزرگوار، در مسیر حکمرانی اسلامی گام بردارند.

خسروپناه در ادامه به تشریح اهداف و فرایند شکل‌گیری کنگره پرداخت و گفت: ایده برگزاری این کنگره علمی-کاربردی از اوایل بهمن سال گذشته شکل گرفت تا از رهگذر نشست‌ها، مقالات و پژوهش‌های علمی بتوانیم به ترسیم الگوی حکمرانی تراز انقلاب اسلامی نزدیک شویم.

رئیس کنگره بین‌المللی الگوی حکمرانی شهید رئیسی گفت: ما بر این باوریم که منظومه فکری امامین انقلاب، از نظریه تا عمل، قابلیت تحقق دارد و شهید رئیسی نیز در مدت حدود سه سال ریاست‌جمهوری خود، این امکان را به‌طور عملی نشان داد.

به گفته وی، این کنگره دارای ۱۱ محور اصلی است که شامل حکمرانی فرهنگی، اجتماعی، مردمی، سیاسی، اقتصادی، تعلیم و تربیت، زنان و خانواده، علم و فناوری، قضایی، دفاعی و جایگاه بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران می‌شود.

دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد: در مدت چهار ماه، بیش از ۵۲۸ چکیده‌مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شد که از این میان، ۴۰۰ مقاله علمی پذیرفته شد و بخش قابل‌توجهی از آن‌ها دارای سطح علمی‌پژوهشی هستند. ۸۴۳ نفر از استادان، طلاب، دانشجویان و اندیشمندان حوزه و دانشگاه در نگارش این مقالات مشارکت فعال داشته‌اند.

خسروپناه همچنین از راه‌اندازی «مدرسه بهاره حکمرانی شهید رئیسی» خبر داد که در مدت کوتاهی ۶۰ نشست تخصصی با حضور ۱۶۰ سخنران و ۵۰ مقام سیاسی با محور روایت حکمرانی برگزار کرده است.

وی تصریح کرد: بخشی از این نشست‌ها در خارج از کشور، ازجمله در لبنان، پاکستان، عراق و سایر کشور‌ها نیز برگزار یا برنامه‌ریزی شده‌اند.

خسروپناه دو همایش اصلی این کنگره را معرفی کرد و گفت: نخستین همایش در مشهد مقدس برگزار شد و دومین اجلاس در سوم خردادماه در سالن صداوسیما در تهران برگزار خواهد شد. همچنین ارائه مقالات و پنل‌های علمی نیز در این نشست‌ها پیش‌بینی شده است.

دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حمایت‌های گسترده، افزود: در وهله اول باید از رهبر معظم انقلاب اسلامی قدردانی کنیم که حدود ۱۰۰ ویژگی را برای شهید رئیسی برشمردند که بخش عمده‌ای از آن‌ها مربوط به اصول حکمرانی اسلامی است. همچنین باید از تولیت معزز آستان قدس رضوی و به‌ویژه معاونت علمی و فرهنگی این آستان تشکر ویژه داشت که با اخلاص کامل از این برنامه حمایت کردند.

وی از همه دستگاه‌های لشکری و کشوری، استادان، نخبگان، دانشگاهیان، حوزویان، علما، خواهران و برادرانی که در فرایند برگزاری این کنگره مشارکت داشتند، قدردانی کرد و یادآور شد که جزئیات همکاری دستگاه‌ها در لابه‌لای برنامه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در پایان، خسروپناه ابراز امیدواری کرد که این کنگره گامی مؤثر در راستای تبیین الگوی حکمرانی تراز انقلاب اسلامی و ادامه‌دهنده راه شهدای خدمت، به‌ویژه شهید آیت‌الله رئیسی و یاران وفادار ایشان باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.