به گزارش شهرآرانیوز، محسن رضایی امروز (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) در اولین کنگره بینالمللی الگوی حکمرانی شهید آیتالله دکتر سیدابراهیم رئیسی در حرم مطهر رضوی گفت: ما با سرباز موثری خداحافظی کردیم، اما حقیقت ایشان آشکار است و شهید رئیسی در متن انقلاب جای گرفته است.
وی افزود: از سه بعد میتوان در مورد آیتالله رئیسی صحبت کرد؛ اولا شخص ایشان است، ازجمله زندگی شخصی و سواد و معلومات ایشان و موضوع دوم شخصیت این شهید بزرگوار است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: موضوع دیگر مبحث شهادت ایشان است و هر کدام فضایی برای تامل و درسگرفتن دارد. همه ملت ما میدانند انقلاب اسلامی با شهادت آغاز شد و به اقتدار رسید، لذا ما باید شخصیت و فلسفه شهید رئیسی را در رابطه با انقلاب اسلامی بررسی کنیم.
وی با بیان اینکه شهادت آخرین پله رسیدن به خداست و هر کسی توفیق این درجه را پیدا نمیکند، گفت: شهادت بالاترین مرتبهای است که خدا به سیدابراهیم عطا فرمود و دیگرشهدای خدمت نیز انسانهای بزرگی بودند.
دبیر شورای اقتصادی سران قوا به نکاتی در فلسفه شهادت ابراهیم رئیسی اشاره کرد و گفت: اینکه چرا ایشان در ابتدای حکمرانی به لقاءالله پیوست پاسخی روشن دارد و آن هم اینکه آیتالله رئیسی با خون خود انقلاب را بارورتر کرد.
وی ابراز کرد: کارنامه شهید رئیسی هر چند کوتاه مدت بود، اما راه و مرام ایشان ودیعه و میراثی بود که در اداره کشور میتوان از آن استفاده کرد.
رضایی راه و مرام شهید رئیسی را عبور از تردیدها و راهی به سوی آینده خواند و افزود: بعد از اینکه نظام سیاسی ما شکل گرفت، تردیدهایی در این زمینه ایجاد شد و این قضیه منجر به ایجاد نوسان در کشور گردید، اما شهید رئیسی کاری کرد که این نوسانات از میان برداشته شد. اگر ایشان به تعبیر مقام معظم رهبری میماند، بیشتر مشکلات اقتصادی حل می،شد.
وی با اشاره به اینکه راه و مرام سیدابراهیم رئیسی تبدیل به شاخص و معیار برای تشخیص راه درست از نادرست شد، تصریح کرد: دو تفکر در روابط بینالملل و اقتصاد وجود داشت. در رابطه با روابط بینالملل تفکری شکل گرفت که ما تفاوتی با جهان نداریم و ما هم باید با آمریکا رابطه داشته باشیم. اما تفکری در مقابل بود که معتقد بود ایران گنج بزرگ، شمشیر و پل پیروزی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین اشاره داشت: ما پس از انقلاب بارها مذاکرات مستقیم با اروپا و مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا داشتیم، ولی طرف مذاکره صادق نبود؛ چراکه اصل مذاکره برای آنان مهم نیست، بلکه به دنبال این هستند که ایران غنیسازی نداشته باشد و به پیشرفت نرسد.
رضایی خاطرنشان کرد: حکمرانی سیدابراهیم رئیسی عبور از تردید در روابط بینالملل بود و موفقیتهای زیادی در این زمینه کسب شد؛ ازجمله انعقاد قراردادهای وسیع اقتصادی و امیدواریم دولت پزشکیان مسیر شهید رئیسی را ادامه دهد؛ چراکه راه ایشان چراغ روشنی بود.
وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: در زمان دولت شهید رئیسی بسیاری از گرههای اقتصادی حلوفصل شد؛ بهطوریکه ۳ هزار پروژه تکمیل و ۲ هزار کارخانه فعال شد و این نتیجه تردیدشکنی اقتصادی آقای رئیسی بود که بر ظرفیتهای داخلی تکیه داشتند.
وی همچنین گفت: نکته دیگر در باب دولت رئیسی تقویت رابطه مردم با نظم اسلامی بود. ایشان فردی بود که حاضر شد از جان خود برای مردم بگذرد و ارتباط مردم را با نظام اسلامی تقویت کرد.
رضایی با بیان اینکه خنثیسازی تحریمها نقشه راه اقتصادی شهید آیتالله رئیسی بود، گفت: در زمان دولت روحانی تولید نفت خام به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه رسیده بود و صادرات و درآمد دولت کاهش پیدا کرده بود؛ اما زمانی که شهید رئیسی دولت را تحویل گرفت، این رقم به ۳ میلیون و ۵۷۰ هزار بشکه رسید و صادرات سهبرابر شد.
وی افزود: در زمان دولت شهید رئیسی، درآمد سالانه دولت سهبرابر شد.