مقامات سعودی یک روحانی شیعه را بازداشت کردند ظریف: یک جنایتکار جنگی صلاحیت نامزد کردن کسی برای جایزه صلح نوبل را ندارد ۵ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شمال لبنان انگلیس خواستار تسریع روند دیپلماسی در حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران شد حمله یمن به یک کشتی دیگر در دریای سرخ (۱۷ تیر ۱۴۰۴) قتل عام ۸۰۶۹ نفر در سوریه پس از سقوط بشار اسد عراقچی راهی عربستان می‌شود حمله ارتش یمن به یک کشتی در دریای سرخ ۳ کشته برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۴) زد و خورد در پارلمان ارمنستان حین برگزاری یک نشست فوق‌العاده+ فیلم وزیر اطلاعات: ترامپ یاوه‌گو است توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره آینده مذاکرات ایران و آمریکا پزشکیان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء حضور یافت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از پارلمان کناره گیری کرد وبینار «تجاوز رژیم اسرائیل به ایران: چشم انداز بعدی» | آنچه آمریکا علیه ایران انجام داد، نقض آشکار حقوق ما بود نخست وزیر عراق با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه درباره همکاری امنیتی و اطلاعاتی دیدار کرد معاون اول رئیس جمهور: در جنگ ۱۲ روزه معترضین و منتقدین هم صدای واحد «ایران» سر دادند میدل ایست آی از دریافت سامانه‌های پدافند موشکی زمین به هوا توسط ایران از چین خبر داد فرمانداری ملارد در رابطه با شنیده‌شدن صدای انفجار در ساعات آینده هشدار داد قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در انتظار بررسی وزارت امور خارجه کشورمان تحلیلگر انگلیسی: ضربات ایران به اسرائیل بی‌نظیر بود معاون وزیر خارجه روسیه: برای بدترین‌ها آماده می‌شویم پ. ک. ک روز جمعه (۲۰ تیر ۱۴۰۴) خلع سلاح می‌شود کدخدایی: ایران از ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده می‌کند آلمان سفیر چین را احضار کرد فارین‌پالسی: ایران جان تازه‌ای گرفته است توصیه یک جنایتکار جنگی برای اعطای جایزه صلح نوبل به «ترامپ»!
سرخط خبرها

وزیر کشور پاکستان وارد مشهد شد (۵ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۴۸۶۸
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
وزیر کشور پاکستان وارد مشهد شد (۵ خرداد ۱۴۰۴)
وزیر کشور پاکستان پیش از عزیمت به تهران، برای زیارت مضجع شریف امام رضا (ع) وارد مشهد شد و مورد استقبال استاندار خراسان رضوی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی در این دیدار اظهار کرد: مشهد متعلق به همه مسلمانان و شیعیان است و ما از اینکه میزبان زائران و علاقه‌مندان به حضرت امام رضا علیه‌السلام هستیم، بسیار خوشحالیم. امیدواریم بتوانیم میزبان شایسته‌ای برای زائران و میهمانان عزیز باشیم.

سید محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان نیز با اشاره به پیوند‌های عمیق مذهبی میان مردم پاکستان و مشهد مقدس بیان کرد: مشهد یکی از شهر‌هایی است که هر ساله هزاران زائر پاکستانی برای زیارت و ادای احترام به حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام به آن سفر می‌کنند.

او افزود: به‌ویژه در دو ماه آینده، شاهد خیل عظیمی از زائران پاکستانی خواهیم بود که به مشهد سفر خواهند کرد و این شهر عملاً مملو از زائران پاکستانی خواهد شد.

سفر دو روزه وزیر کشور پاکستان از شهر لاهور به مقصد جمهوری اسلامی ایران آغاز شده و وی قرار است به هیأت همراه نخست‌وزیر پاکستان ملحق شود. وزیر کشور پاکستان همچنین قرار است با برخی از مسئولان دولت ایران نیز دیدار و جلسات دوجانبه برگزار کند.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان به همراه هیأت بلندپایه همراه، پس از پایان سفر رسمی خود به ترکیه، از استانبول راهی تهران خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->