مرغ سوخاری جزو غذاهای فستفودی خوشمزه و پرطرفدار در بین ما ایرانیهاست. برای همین، لازم است گهگاه آن را در خانه تهیه کنید تا عطش بچهها برای رفتن به رستوران در این روزهای کرونایی کمتر شود.
سمیه اخترشناس/ شهرآرانیوز - مرغ سوخاری جزو غذاهای فستفودی خوشمزه و پرطرفدار در بین ما ایرانیهاست. برای همین، لازم است گهگاه آن را در خانه تهیه کنید تا عطش بچهها برای رفتن به رستوران در این روزهای کرونایی کمتر شود. مطمئن باشید با تهیه نوع خانگی آن، آسیبهای فستفود بودنش نظیر استفاده از روغن زیاد در تهیه آن کمتر خواهد شد.
مناسب برای
٣ نفر
زمان برای پخت
٩٠ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر
٩٠٠٠ تومان
مواد لازم
مرغ ریز یک عدد
شیر ٢ لیوان
آرد ۵/١ لیوان
نمک به میزان لازم
فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
پودر سیر به میزان دلخواه
آرد سوخاری یک بسته
طرز تهیه:
ابتدا باید سس مرغ را تهیه کنید. برای این منظور، شیر، آرد، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را باهم مخلوط کنید.
مرغ را که به صورت تکههای کوچک خرد کردهاید، داخل سس بریزید و روی ظرف را سلفون بکشید و بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند.
تکههای مرغ را از درون سس خارج کنید و داخل آرد سوخاری بغلتانید. سپس درون ظرفی مناسب قدری روغن بریزید و آنها را درون روغن داغ غوطهور کنید تا خوب سرخ شوند. بعد هم از روغن بکشید و روی صافی قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته: میتوانید تکههای مرغ را درون فر و بدون نیاز به روغن سرخ کنید. برای این کار، کافی است تکههای مرغ را که از سس خارج کردید درون سینی فر که قدری چرب شده است، بچینید و با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد به مدت ٣٠ دقیقه بپزید.