سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ کیک قهوه به علت عطر و بوی فوق العاده اش، طرف داران زیادی را جذب خودش کرده است. برای همین، توصیه میکنیم یک بار هم که شده پخت و مصرف این کیک را امتحان کنید. اگر جزو آن دستهای هم هستید که از طعم تلخ قهوه زیاد خوششان نمیآید، میتوانید از کاکائو استفاده کنید. مصرف این کیک برای وعده صبحانه یا میان وعدههای روزانه همراه با دیگر دسرها بسیار عالی است.
مناسب برای
۱۰ نفر
زمان برای پخت
۵۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۰۰۰ تومان
مواد لازم:
- آرد: ۲ لیوان
- پودر قهوه: ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: ۴ عدد
- وانیل: یک قاشق مرباخوری
- بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
- کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: یک ونیم لیوان
- شیر: یک لیوان
- روغن: نصف لیوان
طرز تهیه کیک قهوه:
۱، داخل ظرفی تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا مانند سس مایونز غلیظ شود.
۲، قهوه را با شیر ترکیب و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. بعد هم روغن، وانیل و کاکائو را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
۳، بکینگ پودر و آرد را ۳ بار الک و به مخلوط اضافه کنید و از این مرحله به بعد با قاشق و از یک جهت مواد را هم بزنید.
۴، کف قالب را چرب کنید و قدری آرد بپاشید. مواد کیک را درون قالب بریزید و آن را داخل فری که ازقبل گرم شده است با ١٧٠ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
نکته: ۳۰ دقیقه پس از شروع زمان پخت، خلال چوبیای را داخل کیک فرو کنید. اگر خمیر به آن نچسبید، یعنی کیک شما آماده است و میتوانید پس از سرد شدن، آن را تزیین کنید.