صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

داستان‌نویسی فرصتی برای اثرگذاری در جهان پیرامونی‌مان

  • کد خبر: ۳۳۸۸۹
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۵
مهاجران افغانستانی در حوزه های مختلفی فعال هستند و در طول سال‌ها دستاوردهای زیادی داشته‌اند، «راویان داستان» یکی از انجمن‌های فعال مهاجران است که در زمینه داستان نویسی فعالیت می‌کند.
شهرآرانیوز| عطایی؛ «راویان داستان» نام انجمنی است که کار خود را از سال ۱۳۹۴ آغاز کرده و در تلاش است با برگزاری دوره‌های آموزشی و جلسات منظم توانسته دستاورد‌های خوبی داشته باشد.
 

«عباس رضایی‌نیکزاد»، دبیر انجمن «راویان داستان»، متولد سال ۱۳۶۳ است. او می‌گوید: انجمن راویان داستان در سال ۹۴ با حضور تعدادی از علاقه‌مندان به ادبیات و داستان‌نویسی در اتحادیه دانشگاهیان افغانستان در مشهد شکل گرفت. انجمن کار خود را با آموزش‌های اولیه در زمینه ساختار داستان نویسی در کلاسی کوچک آغاز کرد. ما با تعداد کمی از علاقه‌مندان کار خودمان را آغاز کردیم، اما به مرور انجمن گسترش پیدا کرد. ما علاوه بر آموزش جلسات نقد داستان نیز برگزار می‌کنیم.


وی ادامه داد: به نظر من به ادبیات مهاجرت در ایران آن طور که باید توجه نشده است، درحالی که ما اشتراکات مذهبی و زبانی داریم. هرچند که مهاجران شرایط هویتی خاص خودشان را دارند، اما فضایی که در آن زندگی می‌کنیم نه ما را ایرانی معرفی می‌کند، نه افغانستانی، هویت ما همیشه مهاجر بودن است.
 
 
رضایی نیکزاد تصریح کرد: هدف از تأسیس این انجمن حمایت، آموزش و تولید اثر است در تلاش هستیم تا با همکاری انتشاراتی‌های ایرانی این آثار را منتشر کنیم.
 
 
«ریحانه حسینی» که در این انجمن داستان نویسی آموزش می‌دهد درباره اهمیت وجود چنین انجمن‌هایی می‌گوید: در جامعه مهاجر انجمن‌ها و گروه‌های مختلفی در حوزه داستان‌نویسی فعال هستند، از جمله آن‌ها می‌توان به موسسه «دُر دَری» اشاره کرد، انجمنی مثل راویان داستان علاوه بر اینکه برای جوانان فرصت فعالیت می‌دهد به آن‌ها انگیزه می‌دهد تا توانایی‌های خود را باور کنند.
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.