صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به زائران امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۳۳۹۵۲۵
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
با نزدیک شدن به ایام محرم و صفر و افزایش چشمگیر حضور زائران در مشهد، ستاد خدمات سفر خراسان رضوی بر اتخاذ تدابیر منسجم و تقویت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای ارائه خدمات همه‌جانبه به زائران تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام علی عسکری در جلسه ستاد خدمات سفر ضمن محکومیت حملات ددمنشانه رژیم جعلی صهیونیستی و تسلیت شهادت جمعی از سرداران، دانشمندان و هم‌وطنان بی‌گناه، اظهار کرد: در شرایط فعلی، باید تمام ظرفیت‌ها در جهت ایجاد آرامش اجتماعی و تقویت امید و روحیه عمومی جامعه به‌کار گرفته شود. این مسئله تنها با تلاش مضاعف همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها محقق خواهد شد.

وی با اشاره به استقبال عظیم مردم از ایام محرم و صفر عنوان کرد: جریان‌های معنوی موجود در کشور، زمینه‌ساز شکوه و عظمت مراسم پیش‌رو خواهد بود و در این راستا، ستاد خدمات سفر باید با انسجام بیشتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای خدمت‌رسانی به زائران اقدام کند.

عسکری بیان کرد: یکی از مأموریت‌های مهم کنونی، برنامه‌ریزی جهت تسهیل خروج زائران خارجی است که در دهه ولایت و امامت و هم‌زمان با عید غدیر در مشهد حضور یافته‌اند. در این مسیر با هماهنگی دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه و اداره‌کل میراث فرهنگی و گردشگری استان اقدامات لازم در حال انجام است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با تأکید بر اهمیت آمادگی کامل حوزه‌های خدماتی تصریح کرد: افزایش ظرفیت در بخش اسکان، پذیرایی، خدمات شهری، بهداشت عمومی و تأمین ارزاق باید با انسجام و هماهنگی کامل پیگیری شود تا هیچ‌گونه خللی در روند خدمت‌رسانی به زائران ایجاد نشود.

در ادامه این جلسه، محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد ضمن تقدیر از همراهی و آمادگی کارکنان شهرداری، گفت: ما طبق رویه سال‌های گذشته و بدون توجه به شرایط خاص کشور، آماده ارائه خدمات گسترده‌تر و باکیفیت‌تر هستیم. ستاد‌های داخلی شهرداری فعال شده‌اند و برای دهه آخر صفر و ایام اربعین تمهیدات ویژه‌ای پیش‌بینی شده است.

وی افزود: در زمینه اسکان، تأمین سرویس‌های بهداشتی، نانوایی‌ها و سایر خدمات ضروری، اقدامات لازم در حال انجام است و هماهنگی با شهر‌های معین در مسیر زائران نیز شکل گرفته است.

مدیران کل میراث فرهنگی و گردشگری، هلال احمر و سایر نهاد‌های مسئول در ادامه جلسه با بیان نظرات خود پرداختند.

در پایان جلسه، مسئولان بر تداوم انسجام و هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارائه خدمات شایسته به زائران تأکید کردند و آمادگی کامل خود را برای استقبال از موج حضور مردم در ماه‌های محرم و صفر اعلام داشتند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.