والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند

  • کد خبر: ۳۴۱۸۲۵
  • ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳
شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند
شهردار مشهد مقدس گفت: آتش‌نشانی یکی از مهم‌ترین سازمان‌ها در بحران‌هاست؛ لذا آمادگی همکاران بسیار اهمیت دارد و باید دوره‌های آموزشی تقویت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) در شورای سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: یکی از اقدامات بسیار خوب شهرداری مشهد در راستای هوشمندسازی، حداقل ارتباط ارباب‌رجوع با پرسنل است. در حال حاضر، سرفاصله حضور در عملیات چهار دقیقه و ۳۰ ثانیه است و با احداث ایستگاه انتهای وکیل‌آباد، علاوه بر کاهش سرفاصله، کمک‌های خارج از وظیفه سازمانی نیز در طرقبه و شاندیز انجام می‌شود.

شهردار مشهد مقدس افزود: یکی از اقدامات ویژه ما تجهیز خودرو فرماندهی به تمام امکانات مورد نیاز و مستقر در محل بحران است. آتش‌نشانی یکی از مهم‌ترین سازمان‌ها در بحران‌هاست؛ لذا آمادگی همکاران بسیار اهمیت دارد و باید دوره‌های آموزشی تقویت شود. درخواست دارم ایستگاه‌های درحال‌ساخت به‌سرعت پیگیری و به بهره‌برداری برسند. همچنین ساخت مرکز فرماندهی نیز به‌جد پیگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->