صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد

  • کد خبر: ۳۴۲۱۴۴
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰
دستیار ویژه رئیس‌جمهور و رئیس شورای اقوام، ادیان و مذاهب در راستای همدلی با مجروحان جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران از تعدادی از مجروحان این حادثه عیادت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود علوی با حضور بر بالین خانم شهبازیان بانوی مسیحی آسیب‌دیده، ضمن ابراز همدردی، برای ایشان آرزوی سلامتی و بهبودی کرد.

وی همچنین با حضور در بخش کودکان، با مهر و صمیمیت با کودکان آسیب‌دیده از این حادثه سخن گفت و تلاش کرد اندکی از آلام روحی آنها را کاهش دهد.

این عیادت‌ها در راستای حفظ روحیه‌ی ایثار، وحدت ادیان الهی، و همدردی با تمام قربانیان بی‌گناه جنایت رژیم کودک‌کش، جلوه‌ای از همبستگی انسانی و مسئولیت‌پذیری ملی بود.

به گزارش ایرنا، بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، اساتید دانشگاه و افراد غیر نظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.

طبق اعلام رسمی، سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، سردار کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه، سردار علی شادمانی، سردار محمد سعید ایزدی، سردار داوود شیخیان فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران، محمد مهدی طهرانچی، فریدون عباسی، سیدامیر حسین فقهی، عبدالحمید مینوچهر، محمدرضا ذالفقاری و مطلبی‌زاده از چهره‌های صاحب نامی بودند که در جنایت رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسیدند.

ایالات متحده آمریکا هم بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد.

بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخ‌های کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارت‌های آن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.