سقوط جت آموزشی در بنگلادش| ۱۹ نفر کشته و ۱۰۰ تن زخمی شدند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) عراقچی: همسایگان می‌توانند بسیاری از مشکلات ما را به طور کامل رفع کنند شکایت عراق از اسرائیل به سازمان ملل احتمال دیدار پوتین و ترامپ در چین ادارات بوشهر در روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد تغییر ساعات کاری سه‌شنبه و تعطیلی ادارات قم روز چهارشنبه اول مرداد ۱۴۰۴ خراسان رضوی در مسیر تقویت نقش زنان در بخشداری‌ها تداوم همکاری تهران و بغداد در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با نخست وزیر عراق وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه لاریجانی به عنوان نماینده رئیس جمهور به روسیه سفر کرده بود ابلاغ پیام و سلام خاص رهبری انقلاب به خانواده شهید فریدون عباسی پادشاه بلژیک: اوضاع غزه «مایه ننگ بشریت» است رئیس قوه قضائیه: هدف، مبارزه ریشه‌ای با فساد و مفسد است
سرخط خبرها

پزشکیان: آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم

  • کد خبر: ۳۴۲۱۳۱
  • ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴
پزشکیان: آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم
رئیس جمهوری گفت: با توجه به ضرورت همبستگی بین کشور‌های اسلامی و با هدف گسترش همکاری‌های همه‌جانبه، جمهوری اسلامی ایران آماده است همکاری تمام عیاری با شورای همکاری خلیج فارس داشته باشد و از این رهگذر فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز یکشنبه، در جلسه هیئت دولت، با بیان اینکه، وظیفه می‌دانم مراتب سپاس و قدردانی ویژه خود را از مقام معظم رهبری، بابت تدابیر داهیانه‌ای که در دوره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و فرماندهی عالی این مقاومت ملی داشتند، ابراز کنم، اظهار داشت: بی‌تردید عبور از این بحران و نیل به ساحل امن و آرامش جز با حمایت و هدایت ایشان امکان‌پذیر نبود و نخواهد بود.

رئیس جمهور همچنین از مراجع تقلید، علمای اعلام، چهره‌های ممتاز و برجسته دانشگاهی، صاحبان قلم و روشنفکران، اهالی هنر و اصحاب رسانه و مطبوعات بابت پشتیبانی نظری و حمایت از دولت و نیرو‌های مسلح صمیمانه قدردانی کرد.

دکتر پزشکیان افزود: در شکل‌گیری این وحدت ملی و یکپارچگی و انسجام از نقش ایرانیان خارج از کشور که نمایشگر دلبستگی و پیوند عمیق خود با ملت و کشور بودند نیز نمی‌توان چشم‌پوشی کرد و مراتب قدردانی و احترام نسبت به این عزیزان را نیز اعلام می‌کنم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این جلسه، سیاست همسایگی و توسعه مناسبات با کشور‌های منطقه را راهبرد اصولی جمهوری اسلامی ایران دانست که دولت چهاردهم نیز اهتمام ویژه‌ای نسبت به پیشبرد آن نشان داده است و تصریح کرد: با توجه به ضرورت همبستگی بین کشور‌های اسلامی و با هدف گسترش همکاری‌های همه‌جانبه، جمهوری اسلامی ایران آماده است همکاری تمام عیاری با شورای همکاری خلیج فارس داشته باشد و از این رهگذر فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کند.

دکتر پزشکیان تاکید کرد: بر این باور هستیم که خلیج فارس نماد صلح و همکاری بین کشور‌های منطقه است و تقویت مناسبات جمهوری اسلامی ایران با همسایگان در این حوزه و به ویژه با این نهاد منطقه‌ای، حامل پیام صلح، برادری و توسعه برای همه جهان اسلام و کشور‌های منطقه است.

در این جلسه اعضای دولت نیز ضمن تشریح آخرین خسارات، آسیب‌ها و تاثیرات جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به حوزه تحت مدیریت ایشان، گزارش‌هایی از آخرین وضعیت رسیدگی به آسیب‌دیدگان و خسارت‌دیدگان، به خصوص در حوزه اسکان آن دسته از هم‌میهنان که خانه آنان در جریان جنایات رژیم صهیونیستی آسیب دیده است، ارائه کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->