دستور ترامپ برای تدارک سریع دیدار با پوتین گزارش تلفنی پاشینیان به پزشکیان درباره مذاکره با آذربایجان در واشنگتن جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی: تا زمان خروج آخرین نفر از اتباع غیرمجاز، مأموریت ما به اتمام نرسیده است | کاهش ۳۰ درصدی اجاره‌بهای منازل با اجرای طرح سامان‌دهی اتباع وزیر علوم: روایت رسانه‌های ایران، پیروز میدان جنگ ترکیبی ۱۲روزه شد رزمایش غافلگیرانه اسرائیل؛ تمرین برای جنگ چندجبهه‌ای و آزمون اشغال‌گری دولت شورشیان جولانی بالاخره به جنایت نیروهایش واکنش نشان داد + فیلم پزشکیان ۳ قانون مصوب مجلس را به قوه‌قضائیه و وزارت دادگستری ابلاغ کرد لاپید: اسرائیل نمی‌تواند حماس را شکست دهد معاون سیاسی وزیر خارجه: در صورت لغو تحریم‌ها، محدودیت‌های هسته‌ای را می‌پذیریم واکنش خبرنگار اسرائیلی به شهادت خبرنگار فلسطینی توسط ارتش رژیم صهیونیستی سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوال شهرآرانیوز: آنچه که در آمریکا میان ارمنستان و آذربایجان اتفاق افتاد امضای بیانیه بوده است نه توافق + فیلم حماس شهادت خبرنگاران شبکه الجزیره در غزه را محکوم کرد نمایندگان عراق و کویت در سازمان ملل خواستار توقف جنایات اسرائیل در غزه شدند اجاره ۹۹ ساله زنگزور به امریکا پروژه‌ای برای محدود کردن محور مقاومت است بقائی: میزبانی نروژ برای مذاکرات ایران و آمریکا را تأیید نمی‌کنم (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) هیئتی از حماس با هدف احیای احتمالی مذاکرات درباره غزه به قاهره می‌رود خبرنگار شهید الجزیره: در رساندن حقیقت تردید نکردم و استوار بر اصولم خواهم مُرد کره‌شمالی درباره برگزاری رزمایش مشترک سئول و واشنگتن هشدار داد لاریجانی: به کشورهای عراق و لبنان سفر خواهیم داشت + فیلم حمله اسرائیل به یک فلافل فروشی در غزه ۵ شهید برجای گذاشت گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و ترامپ درباره غزه | تشکر نتانیاهو از ترامپ واکنش احزاب مخالف نتانیاهو به کنفرانس مطبوعاتی بی‌بی | نمایشی فاجعه‌بار از یک نخست‌وزیر شکست‌خورده حماس: اظهارات نتانیاهو چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای تبرئه رژیم اسرائیل نیست روسیه: گرسنگی دادن مردم در غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی است وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است

  • کد خبر: ۳۴۲۳۴۵
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۲
سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است
سخنگوی دولت گفت: در ۱۲ روز جنگ، ۲۱۰ هزار تن برنج، ۲۰۰ هزار تن روغن، ۱۰۵ هزار تن شکر، ۴۰ هزار تن آرد و حدود ۴۵۰ هزار تن نهاده‌های دامی در کل کشور توزیع شد که حدود ۲۵ درصد از آنها تاکنون مصرف شده است و ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگویی با اشاره به اقدامات دولت برای مدیریت عمومی کشور، اظهار کرد: در روز شنبه ۲۴ خرداد ما رکورد ۱۹۷ میلیون لیتر مصرف بنزین را پشت سر گذاشتیم که با هماهنگی خوب در داخل دولت و اقدامات بجای وزارت نفت در ذیل کارگروه امور زیربنایی با فرماندهی معاون اول رئیس‌جمهوری توانستیم نیاز‌های مردم را برآورده کنیم.

برخی شهرستان‌ها بیش از ۳ برابر جمعیت خود پذیرای مهمان بودند

وی افزود: در طول این ۱۲ روز جنگ برخی شهرستان‌های ما بیش از ۳ برابر جمعیت خود پذیرای مهمان بودند. جلوه‌های زیبایی از همدلی و مهربانی در این روز‌ها به تصویر کشیده شد.

ذخایر استراتژیک دست‌نخورده مانده است

سخنگوی دولت یادآور شد: در این ۱۲ روز ۲۱۰ هزار تن برنج، ۲۰۰ هزار تن روغن، ۱۰۵ هزار تن شکر، ۴۰ هزار تن آرد و حدود ۴۵۰ هزار تن نهاده‌های دامی در کل کشور توزیع شد و حدود ۲۵ درصد از آنها تاکنون مصرف شده است و ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است.

مهاجرانی تاکید کرد: قرارگاهی هم با نام «شهید سلامی» با همکاری اتاق اصناف و بسیج راه‌اندازی شد که با سرکشی به واحد‌های تجاری کار خود را انجام می‌دادند. از کسبه تشکر می‌کنم که شاهد حداقل مواردی همچون احتکار و گران‌فروشی بودیم.

شاهد هیچگونه تنشی در فروشگاه‌ها و مراکز خرید نبودیم

وی افزود: همچنین مردم هم به درستی مصرف و خرید می‌کردند و شاهد هیچگونه تنشی در فروشگاه‌ها و مراکز خرید نبودیم.

سخنگوی دولت گفت: در این ۱۲ روز ۵۶۴۶ مجروح در طول این مدت در مراکز درمانی بستری شدند که در این بین ۶۷۳ شهید غیرنظامی را داشتیم که از این بین ۷۲ شهید زن و کودک و ۳۰۱ مجروح زن را شاهد بودیم که میان آنان چهار مادر باردار نیز حاضر بود و متاسفانه دو مادر با جنین خود به شهادت رسیدند.

مهاجرانی یادآور شد: ۱۱ آمبولانس مورد هجمه رژیم صهیونی قرار گرفت و ۹ نفر از کادر درمان به شهادت رسیدند و ۵ نفر از امدادگران هلال احمر هم به شهادت رسیدند.

وی افزود: حدود ۳۵۰۰ واحد مسکونی در جریان جنگ آسیب دیدند که از موارد جزئی مثل شکستن شیشه تا آسیب کاملاً کلی دسته‌بندی می‌شوند و حدود ۳۵۰ مورد از آنها در شهر تهران قرار دارد که برای اسکان مردم با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی هتل لاله در شهر تهران و سایر مهمانپذیر‌ها در سایر شهرستان‌ها در اختیار قرار گرفته است.

سخنگوی دولت اظهار کرد: شهرداری هم اقدام خوبی برای اسکان مردمی که خانه‌های خود را در تهران از دست داده‌اند انجام داده و هتل‌های در اختیار خود را به این منظور در دسترس قرار داده است.

وی افزود: همه دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت مهمانسرا‌های خود استفاده کردند. از آموزش و پرورش و سایر وزارتخانه‌ها که این اماکن را در اختیار افراد آسیب‌دیده قرار داده‌اند.

مهاجرانی یادآور شد: همچنین برای مشاوره‌های روانی، ۹۲ هزار تماس هم با سامانه «۴۰۳۰» برقرار شد و مشاوره‌هایی هم داده شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->