صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۳۷۷۶
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: پنج مرکز تولید و عرضه بستنی غیر بهداشتی در نیشابور به همراه یک کارگاه غیرمجاز سبزی خشک کنی در نظارت‌های بهداشتی دهه اول ماه محرم شناسایی و تعطیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی اکبر محمدی افزود: ۳۲ تیم ۲ نفره بازرسان و ناظران بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در روز‌های غیر تعطیل و هشت تیم ۲ نفره در روز‌های تعطیل برای ایام محرم و صفر نظارت‌های بهداشتی از مساجد و محل‌های برگزاری مراسم عزاداری را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: در دهه اول ماه محرم ۶۶۸ بازدید از مساجد و محل‌های برگزاری مراسم عزاداری و ۲۰۶ مورد بازدیداز موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی توسط ناظران و بازرسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور انجام شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در این بازدید‌ها ۸۵ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی، شناسایی و معدوم شده است.

محمدی بیان کرد: همچنین در طی این بازدید‌ها ۱۲۶ مورد صدور اخطاریه، ۸۷۵ مورد کلرسنجی و ۹۲ مورد نمونه‌برداری آب صورت گرفته است.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار جمعیت چهار شهرستان «نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه» خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.